2777
2789
عنوان

هدیه بیت رهبری برا دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 7988 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما نامتونو با پست فرستادین جوابش چجوری اومد به شمارتون پیامک اومد یعنی؟؟؟و اینکه نامتونو دست ...

بله گلم رفتم اداره پست نامه مو هم دستی نوشتم داخلشم اطلاعات و شماره تلفنم بود پیامک اومد اول برام نامه تون رسیده بیت رهبری بعد چند روز پیام اومد برا تکمیل کردن اطلاعات وارد این سایت بشین یه سایت اومد برام رفتم کافی نت یه سری مدارک میخاستن فرستادم بعد دوهفته هم پول واریز شد نوشته بود هدیه بیت رهبری 

سلام عزیزم خوبین شما همراه نامه مدارکتونو هم از طریق پست فرستادین یا بعدا فرستادین؟؟

مدارک بعد چند روز برام پیام اومد که وارد این سایت بشین برا تکمیل اطلاعات دیگه رفتم کافی نت و یه سری مدارک خواسته بود با گوشی عکس میگرفت وارد همون سایت میکرد

برا من بعد بیست روز جواب اومد شماره کارت بانک ملی با یکم مدارک میخاستن مدارک پزشکی و اینا خودش نوشته ...

سلام من انجام دادم اول پیام اومد مدارکتو کامل کنید تو شمیم رحمت بعد انجام اون شماره شبا گرفتن الان برام پیام اومده که هدیه نقدی شما به حسابتان واریز شده ..ولی موجودی گرفتم چیزی نبود با شبا واریز کنن چقد طول میکشه ب حساب بشینه؟؟