2777
2789
عنوان

😍😍😍خوشگلا بیاین جهیزیه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 68 پست
مبارکه عزیزم ولیلوستر جدیدتر میگرفتی

لوستر فقط برنزش خوبه ارزش داره عشقم

آخه با کنار سالنیم سته

اتفاقا اون لوسترایی که شما میگید ارزون ترم هستن

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت خریده؟

نه بابام گرفت

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

میشه لیست جهیزیه ات رو بفرستی

سرویس چوب شامل مبل و میز ناهاخوری و سرویس خواب و زیرتلوزیون و جا کفشی

آبمیوه گیر یه کاره... آب پرتقال گیر... غذاساز.. چرخگوشت... سرخکن پلوپز... اسنک ساز.. سرخکن.. همزن برقی.. گوشت کوب برقی... توستر.. جارو برقی... اسپرسو ساز... اتو پرس.. اتو بخار زودپز... کباب پز برقی... سرویس چینی ۲۴ نفره.. سرویس کریستال ۱۲ نفره... 

پاسماوری... سرویس کفگیر ملاقه... سرویس چاقو بزرگ

قابلمه ها: دو سرویس تفلون... یک قابلمه تفلون بزرگ ۵۲ نفره.. یک تابه بزرگ تفلون ۵۲ نفره... یک سرویس قابلمه ۷ پارچه

دو سرویس قابلمه روحی... یک تابه روحی بزرگ ۵۰ نفره.. ۶ قابلمه بزرگ روحی... یک سرویس قابلمه مسی با پارچ و لیوان و قندان مسی..... دکوری های برنجی( من برنجی وسایلای بزرگش خوشم نمیاد ولی دکوری و لوستراشو دوس دارم).... ۵ تا سوفله خوری.... اردو خوری های خوشگل واسه تنفلات و ترشی و اینا😂

سماور برنز با والور و گردسوز.... سماور نقره ای واسه مصرف آشپزخونه.... ۲ تا کتری قوری.. ۴ تا سینی واسه پذیرایی چایی.. سینی گرد استیل ۷ تا از کوچیک به بزرگ... اکسسوری های چوبی(تخته سرو.. شات قهوه... عسل خوری.. کره خوری وسرویس قاشق بامبو و...) میوه خوری بنز... آحیل خوری برنز.. شکلات خوری برنز...... واسه ویترین آشپزخونم میوه خوری و شکلات خوری و آجیل خوری و رولت خوری(۴ تیکه) شیشه طلایی با پایه برنز گرفته... سروس حبوبات آشپزخونه... سرویس پلاستیک آشپزخونه... سرویس دسشویی.. سرویس حموم... وان حموم از بزرگ به کوچیک... 

تابلو واسه حال.... ساعت...پرده

چقدر شد اینا عزیزم

۱۸ میلیون و ۳۰۰ کریستال اصله لب طلاییاش ۱۰۰ درصده نمیره

مبارکه اون یکی مدلش که عکس اشتباه گذاشتی خیلی قدیمیه مال خودت قشنگه

آره اون یکیا خیلی قدیمین از اون نگرفتم حواسم نبود عکسشو فرستادم

لوستر فقط برنزش خوبه ارزش داره عشقم آخه با کنار سالنیم سته اتفاقا اون لوسترایی که شما میگید ارزون ...

اره گلم به مبلات میاد که گزاشتی مبارکت باشه خوشبخت بشی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سرویس چوب شامل مبل و میز ناهاخوری و سرویس خواب و زیرتلوزیون و جا کفشی آبمیوه گیر یه کاره... آب پرتق ...

مبارک باشه ایشالا به سلامتی استفاده کنی و خوشبخت ترین باشی 

من خودم خیلی از اینایی که خریدی نخریدم چون به نظرم خیلیاش لازم و ضروری نیست تو جهیزیه من فقط ضروریات رو گرفتم 

همه ی اینا چند پات درومد؟؟