2777
2789
عنوان

😍😍😍خوشگلا بیاین جهیزیه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

مبارکه

قشنگ اند

خوشبخت باشید الهی

چه فامیل خودم چه همسرم رسممون اینه

داماد لوستر و تلویزیون و یه دونه فرش ست با فرش های عروس و سماور و استکان و فنجان و سرویس چینی۱۲ نفره و رختخواب و جاکفشی رو  میاره 

عروس هم فرش و پرده و کتری و یخچال و گاز و لباسشویی و ظرفشویی و سولاردام و سماور و استکان و فنجان و سرویس چینی ۱۲نفره و رختخواب و سرویس خواب ومبل وویترین و میزناهارخوری وچرخ خیاطی و لوازم برقی وکل لوازم زندگی رو جهاز میاره

البته

مادرشوهرم شخصا سماور تزیینی طلایی و قوری وملزوماتش رو هم داد کنار پذیرایی بذاریم  بعنوان دکور

مبارکه عزیزم ولیلوستر جدیدتر میگرفتی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بنظر من فقط گلدون طبیعی لوکس و بزرگ یا دکوریای چوبی و نهایتا اباژور هرچند ک الانم مد نیست،زیاد موافق ...

ممنون عزیزم منم تو خونه شلوغ آرامش ندارم دوسدارم همچی ساده و توی رنگای روشن باشه همون گلدون طبیعی فکنم خیلی قشنگ بشه آخه یه پنجره بزرگ رو به حیاط توی پذیراییه قشنگه آفتاب گیره

۵ تیکه سوفله خوری گرفتم واسه برنج  مرغ. خورشت سوپ سالاد

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

اگه آشپزخونه تمیزوکثیف یاهمون مطبخ داری که هیچ امااگه نداری این لوستربراآشپزخونه منایب نیست خیلی زود جرم میگیره تمیزکردنشم سخته باید بدی بیرون تمیزکنن هرکدوم یک تومن میگیرن تمیزمیکنن یه مدل ساده بردار بتونی تمیزش کنی به جاش کنارسالنی جفت بخر چون تو سبک کلاسیک تقارن مهمه

باندم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خانما منم تازه ازدواج کردم هیچ وسیله تزئینی تو خونه نداریم چی بگیرم بنظرتون که شیک و ساده باشه 

گرامافون

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

مبلامم از اینه میز ناهار خوریمم همینطور

البته این مبلای خودم نیس مبلای خودم هنوز آماده نشده

چینیم از اینه سفید طلاییه ۲۴ نفرس