2777
2789
عنوان

😍😍😍خوشگلا بیاین جهیزیه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 68 پست

مبارکه ب خوشی استفاده کنی و بی نهایت خوشبخت شی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
سبک وسایلت کلاسیکه؟  خونت بزرگه؟

آره استیل کلاسیک

خونم ۱۲۰ متره

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقاااا صبر کنید الان عکس همشونو میزارم

عکس مبلامم میزارم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خانما منم تازه ازدواج کردم هیچ وسیله تزئینی تو خونه نداریم چی بگیرم بنظرتون که شیک و ساده باشه 

بنظر من فقط گلدون طبیعی لوکس و بزرگ یا دکوریای چوبی و نهایتا اباژور هرچند ک الانم مد نیست،زیاد موافق دکوریای ریزه میزه و شلوغ کاری نیستم

همسرت خریده؟

نه بابا شوهرا دلشون نمیاد ایقد خرج کنن ما خانما احساسیم و میخایم خونمون بهترین باشه . اسی اگه خونه از خودشون باشه خوبه وگرنه مستاجری خرید سه تا لوستر الکیه

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

مبارکت گلی من چهار سال پیش همینو جنس برنج 1 و 700 گرفتم

من تقریبا ۵ سال پیش خریدم ۶۰۰

انگار صد سال پیشه. اخه انصاف نیست انقدر گرون بشه در عرص ۵  ۶ سال🙄🙄🙄😔😔😔😏😏😏😐😐

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من تقریبا ۵ سال پیش خریدم ۶۰۰  انگار صد سال پیشه. اخه انصاف نیست انقدر گرون بشه در عرص ۵   ...

اره بخدا من چایی سازم 150 شده بود😂

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا