2777
2789
عنوان

میشه یه توک پا بیاین 👋خواهشا

99 بازدید | 10 پست

سلام صبحتون بخیر 

ببخشید یه دقیقه وقتتونو نمیگیرم😊🙏

مایع زرد رنگ بی بو  

که از واژن خارج بشه نشانه ی چیه؟

زنگ زدم به یه ماما میگفت دقیق نمیدونم شاید عفونت باشه 🤷‍♀️ولی به نظر  خودم عفونت همراه با بوی بده و نامطبوعه

یه خانم طب سنتی میگفت از چسبندگی رحمه.

گفتم ببینم اینجا کسی بوده همچین چیزی رو دیده باشه حالا یا خودش یا اطرافیان؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

عادیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه اینطوریم همیشه

خب رفتی دکتر؟

چی بهت گفتن ؟هیچ اقدامی نکردی 

من اولین بارمه ..گفتم اگه چیز خطرناکی باشه برم متخصص زنان 

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

از چسبندگی برو دکتر تا لوله ت نبسته ولی ترشح زرد رنگ تو دکتر طب سنتی میگه عفونت قارچیه 

عزیزم حتی اگه بدون بو باشه؟

من بعدا مصرف اون بسته های واژینالی بعداز یکساعت این مایع زرد ازم خارج شد.روز بعدش چیزایی شبیه پوست 

عزیزم حتی اگه بدون بو باشه؟

بدون بو هم باشه عفونت قارچیه خودتو نگران نکن بگو اینجوری شدم   پماد بگیر بزن قرص مترو هم بگیر بگو دکترت برات بنویسه بعضیا تا ۶ ماه این پماد استفاده میکنن بعداز ۶ ماه میری خوب شده بودی قطع میکنی که دچار خشکی واژن نشی

بدون بو هم باشه عفونت قارچیه خودتو نگران نکن بگو اینجوری شدم   پماد بگیر بزن قرص مترو هم ب ...

ممنون از نظراتت پاییز خانومی😘🌱💕