2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه کمک کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 51 پست
اسی جای اینکه تو تاپیک ول بچرخی برو فکر سیسمونی باش هزینه اتون هم زیاد چون به این روش من دیدم چند قل ...

آه بابا با این اوضاع گرونی از الان شروع به خریدن کنه باز قیمتا می‌ره بالا هزینه شون

زیاد میشه

با من بحث نکنید 🤷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چند سالته ؟ راجب اناتومی بدن چیزی میدونی؟ ساختار دستگاه تولید مثلی و نحوه کارش؟ 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
توکه خوبی من تلفنی حامله شدم😭😭

اووو چقد گیراییت بالاس 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اوهوم😎 حالا من هیچی دخترخالم  دنیا اومد نافشو واسه پسرعموش بریدن حامله شد☹️🤣🤣

بسهههههه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅😅اول صبحی دل درد گرفتم 😢😂😂😂😂😂

اسی چند سالته ؟ راجب اناتومی بدن چیزی میدونی؟ ساختار دستگاه تولید مثلی و نحوه کارش؟ 

کم سن نیستم ولی کمی وسواس دارم و خیلی نگرانم که چرا عقب انداختم

خودم میدونم منطقی نیست سوالم ولی خواستم بدونم از نظر بقیه هم اینجوره؟

اخه هیچوقت تا الان عقب ننداختم نمیدونم چیکار باید کنم

کسی هم نیست ازش بپرسم

به امید یه روز خوب🌱
چند وقته اقدام می کنم به بارداری   احتمال میدم این ماه هم نگیره.  تو با یک  بوس& ...

کلا اینجوره

تو یه ماه بگو من بچه نمیخام یهو میبینی بارداری😅

به امید یه روز خوب🌱