2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه کمک کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 51 پست
آره بوست خیلی بچسب بوده اسپرم ها از راه دهان وارد تخمکات شدن😅😅😅 آخه این چه شوخیه میکنی عزیزم&nbs ...

قربون مهربونیت🌱

به خدا شوخی نیست خیلی نگرانم که چرا عقب افتاده

وقتی می ایستم یکی دو دیقه درد تخمدان دارم ولی بعدش یهو میره...

توی عمرم تاخیر نداشتم و خیلی میترسم نکنه چیزی شده🥲

به امید یه روز خوب🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم دعا کن. هنوز پری نشدم 🙇🙆😊

به به چند روز تاخیری؟

اگه بیشتر یه هفته اس بی بی چک جواب قطعی میده

انشالله تو پریود نشی و نینی باشه و من پریود شم

به امید یه روز خوب🌱
کم سن نیستم ولی کمی وسواس دارم و خیلی نگرانم که چرا عقب انداختم خودم میدونم منطقی نیست سوالم ولی خو ...

عیب نداره برای منم گاهی وقتا پیش میومد بزار یه چیزی بهت بگم خیالتو تا اخر عمر راحت کنم من با وجود اینکه هیچ مشکلی نداشتم و یه روز درمیون اقدام داشتم ۳ ماه طول کشید تا باردار بشم بارداری فقط درصورت رابطه کامل اتفاق میفته اونم اکثر مواقع با یبار نمیشه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
عیب نداره برای منم گاهی وقتا پیش میومد بزار یه چیزی بهت بگم خیالتو تا اخر عمر راحت کنم من با وجود ای ...

انشالله به سلامت به دنیا بیاد

برای منم دعا کنین که خیلی نگرانم💖

به امید یه روز خوب🌱