2777
2789
عنوان

شیمی درمانی بخاطر بچه ای که نه در رحم و نه در خارج از رحم وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 63 پست
اگه دوباربرو اون ازمایشگاهی که اول بتادادی اگه بتات اومده پایین خودش ازبین میره نگران نباش من دوبارح ...

منم کاش مشخص میشد😔

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خودش مادپلیین دفع میشه بروهمونجا ازمایش بده باز اگه کم شده بود داره دفع میشه 

انشالله که خودش دفع بشه😓

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
تو سونو که هیچی هیچی پیدا نشد بر اساس آخرین پریودی ۸ هفته

عزیزم منم دقیقا همینطور شدم بتا بالا میرفت تو سونو یه چیزی دیده میشد اما نه کیست بود نه بچه گفتن دو هفته صبر کن شاید مشخص بشه و بچع باشه دل رو زدم به دریا خودم رو بستم به دوا گرم شیرازی و جوشنده سیاهدانه در عرض چند روز افتادم رو خونریزی و یه چیزی اندازه کف دست ازم دفع شد که وسطش اندازه یه لوبیا سفید بود

خب الان حالشون خوبه باز تونست باردار بشه؟

نه بابا .بارها باردار شد .دختر اولیش هم باردار بود استراحت کرد و تا نیفته بچه .طفلی دخترش سرطان خون گرفت پارسال تو ۹بان فوت کرد .پنجشنبه سالش 

فک کنم ۳یا ۴بار باردار شد 

عزیزم من خدای نکرده سرطان ندارم ولی بخاطر این بچه که معلوم نیست میخوان شیمی درمانیم کنن

میدونم میگم نگران نباشید! بابایی من چهارماه شیمی درمان شد و خداروشکر جواب داد بدتر از سرطان که نداریم 

مطمئن باشین شماهم خوب میشین

من شنید تو بارداری مولار اینکارو میکنن بهش خوشه انگوری هم میگن یا بچه خوره بتا بیش از حد بالا یا پایینه بعد از سقط باید شیمی درمانی کنن تا سلولای جفت کامل از بین برن دوباره تکثیر نشن بتا هم چن ماه طول میکشه صفر شه

اما مورد شمارو تا به حال نشنیدم

وزن:۸۲ وزن فعلی:۸۲ وزن هدف:۶۵

میدونم میگم نگران نباشید! بابایی من چهارماه شیمی درمان شد و خداروشکر جواب داد بدتر از سرطان که نداری ...

عزیزم عصر توی تاپیکتون بودم و گفتم پسرم درمان شد. 

این رو از من بشنو و آویزه گوشت کن

از سرطان نترس، الان شده مثل سرما خوردگی، همه دوراز جون دارن. 

ترس و نا امیدی بدترین چیزه

میدونم وقتی میگن عزیزت سرطان داره آدم ته خط و دور از جون طرف رو تو قبر میبینه

ولی باور کنید اینطور نیست. 

تجربه به من ثابت کرده نباید دو دستی خودت رو به دکتر بسپری، من علاوه بر شیمی درمانی از طب سنتی هم کمک گرفتم الان دارم به لطف خدا بهترین نتیجه رو میبینم 

ان شاء الله در چندسال آینده انجمن حمایت از خانواده کودکان سرطانی هم افتتاح میکنم تا انقدر نترسن خانواده ها و نا امید نشن

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
عزیزم عصر توی تاپیکتون بودم و گفتم پسرم درمان شد.  این رو از من بشنو و آویزه گوشت کن از سرطان ...

بله یادمه خداروشکر. اتفاقت از تجربتون به مامانم گفتم خیلییی امیدش بیشتر شد! مغز و استخوان خیلی بده نه؟ فردا قراره دکتر برن! امیدوارم نیاز به پیوند نباشه و خوب شه🥲

به دلم نوشته امام رضا شفا میده😭 هرچند دورم ازش ولی مطمئنم صدامو میشنون

بله یادمه خداروشکر. اتفاقت از تجربتون به مامانم گفتم خیلییی امیدش بیشتر شد! مغز و استخوان خیلی بده ن ...

پسررمن خون بود. مغز و استخوانش درگیر نشده بود. 

درگیر بشه یکم سخته ولی امیدتون به خدا باشه، 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد