2777
2789
عنوان

شیمی درمانی بخاطر بچه ای که نه در رحم و نه در خارج از رحم وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 63 پست
عزیزم منم دقیقا همینطور شدم بتا بالا میرفت تو سونو یه چیزی دیده میشد اما نه کیست بود نه بچه گفتن دو ...

کاش منم حداقل اندازه نخود چیزی تو رحمم میدیدن ولی هیچی نیست هیجی

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
عزیزم تیتر بتا بده آزمایشات رو نه بتا معمولی و اینکه یه ازمایشگاه بده

همش تیتر بتا بوده همه رو هن یه آزمایشگاه دادم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا .بارها باردار شد .دختر اولیش هم باردار بود استراحت کرد و تا نیفته بچه .طفلی دخترش سرطان خون ...

یعنی اصلا میفهمی داری چی میگی؟این حرفها اینجا جاشه؟مجبوری تعریف کنی؟

به جان بچه هام نمخواستم تعریف کنم استاتر .نمیدونم چرا یهو اینجوری شد  اتفاقا دلم یه جوری بودا ...

عزیز من ،شما دقیقا حس استارتر رو درک کردی وتجربه کردی وگذروندی. 

بقیه از سرطان گفتن ولی شما یه پیشامدی که برای کسی که مشکل اسی را داشته راتعریف کردی که اصلا جاش نبود 

ممنون بابت معذرت خواهی وددرک بالات .انشاالله همه مشککلاتشون حل بشه

نمیدانم چجوری شد یهو تعریف کردم .انگار حالت دردودل پیدا کردم تعریف کردم  خدا منو ببخشه  ...

عزیزم مشکلی نداره چرا ناراحتید من اصلا ناراحت نشدم عزیزم فدای سرتون گلم❤

اخه این مامان یه جوری ازم انتقاد کرد.الان خوبید ؟

الان بیمارستان بستریم دارن دارو بهم میزنن و مصرف میکنم که شاید اگه خدا بخواد یا جذب بشه یا دفع بشه برام دعا نیاز به عمل نداشته باشم