2777
2789

دخترم ده تا ازبالا دندون داره ده تا ازپايين آسيابها خراب شده ازدندون پزشكى ميترسه خودمم ازبيهوشى ميترسم دكتر ميگه اينها دندون دائمى هستن اخه چرا اينقد زود خراب شده اگه دائميه؟مال خودمو بيست وسه سالگى درست كردم اونم بدون عَصب كشى والا موندم چه كنم اعصابم خرابه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دختر منم دندونش خرابه چندتا دندونپزشکی بردم گفتم دندونای آسیابشم میفته تو۹ تا ۱۲ سالگی

چى كار كردى درست نكردى؟دخترت چند سالشه؟

چى كار كردى درست نكردى؟دخترت چند سالشه؟

ن چندبار بردم درست کنه همکاری نکرد فعلا همونجور مونده.بیهوشی هم دوس ندارم. گفتم شیرینیجات کمتر بخوره تا درد نگیره تا خودش بپوسه یا بیفته

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
چون سنش کمه احتمالا دندون شیری هست مخصوصا دندون آسیاب شیری اینقدر زود نمیفته نگران نباشید

ممنون عزيزم