من چند هفته ای هست اینجوریم خیلی میخورم تو این چندهفته وزنمم بیشتر شده همینجوری دارم بدترم میشم تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه ساعت ورزش میکنم هرروز ولی فایده نداره چیزی که میخورم خب بیشتره تا کالری که میسوزونم، سیرم ولی همش دلم یچیزی میخواد بخورم به نظرتون چیکارکنم؟ دکتر رفتم مشکل خاصی نداشتم
آره بعدش پدرت درمیاد من ماه آخر بارداری نود کیلو بودم دخترم که دنیا اومد دوماهش بود شده بودم نود و دو کیلو😂😂😂 به بدبختی به هفتاد رسیدم دیگه کمتر نشدم اصلا
خب سردیجات نخور معده ت سرد شده همش حس گرسنگی داری کاهو و عسل رقیق شده بخور هم سیر میشی هم معده ت گرم ...
اره منم فکرمیکردم معدم سرد شده یه هفتس انقدر گرمیجات خوردم صورتم شده پر جوش هنوزم دارم ادامه میدم ببینم چی میشه فکرکنم کم کم بترکم تا یه سال دیگه اگه همینجوری ادامه بدم 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گشنگی هم میکشم ولی تا وعده غذایی که گشنگی میشم ده برابر غذا میخورم جلو خودمم نمیتونم بگیرم همیشه انگ ...
معدت سردی آورده سعی کن غذای گرم بخور
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)