2777
2789

من چند هفته ای هست اینجوریم خیلی میخورم تو این چندهفته وزنمم بیشتر شده همینجوری دارم بدترم میشم تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه ساعت ورزش میکنم هرروز ولی فایده نداره چیزی که میخورم خب بیشتره تا کالری که میسوزونم، سیرم ولی همش دلم یچیزی میخواد بخورم به نظرتون چیکارکنم؟ دکتر رفتم مشکل خاصی نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه اسپرسو دوبل میخورم کلا معده ام  جمع میشه انگار 

دلم دیگه هیچی نمیخواد البته مسلما اثرش برای هر کس متفاوته 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پفیلا معمولی بدون پنیر شنیدم کالریش کمه یا میوه بخور انقد میوه بخور که دیگه میلت نیاد خرما هم عااالی ...

باورت میشه یهو ۱۵ تا ۲۰ تا خرما میخورم ولی باز سیرنمیشم ولی قبلا اینجوری نبودم اصلا

مث منی تنها کار اینه که به خودت بگی باید گشنگی بکشم تا گشنگی نکشی لاغر نمیشی.من وقتی خیلی گشنمه یه س ...

گشنگی هم میکشم ولی تا وعده غذایی که گشنگی میشم ده برابر غذا میخورم جلو خودمم نمیتونم بگیرم همیشه انگار از قطعی اومدم واقعا نمیدونم چمه

باورت میشه یهو ۱۵ تا ۲۰ تا خرما میخورم ولی باز سیرنمیشم ولی قبلا اینجوری نبودم اصلا

خب سردیجات نخور معده ت سرد شده همش حس گرسنگی داری کاهو و عسل رقیق شده بخور هم سیر میشی هم معده ت گرم میشه کلا گرمیجات بخور در ضمن غذا هم میخوری خیییلی بجو تا دیگه دلت برنداره بخوری