من بچم۲ماهشه شبا ۳ساعت میخوابه برای شیر که ببدار میشه دیگه نمیخواد بخوابه چند ساعت بیداره تا صبح بشه روز ها هم اصلا خواب نداره خوابش سبکه باید همش گهوارش تکون بدم تا ببدار نشه از پا درمیام که چرا اینجوریه تا کی میخپاد این مدلی باشه خوابش کی زیاد میشه؟
تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای بچه منم ۵۲ روزشه دقیقا شرایط تو رو دارم الان یه ثانیه تکونش ندادم گفتم بخوابم سریع بیدار شد چشمم داره در میاد
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
من همش میگم تو تاپیکای مربوط ب نوزاد نرم ولی نمیشه...بذارش پیش یه نفر یک ساعت استراحت کن از پا در نی ...
هر روز همینه باور کن نمیشه هر روز بزارم پیش مامانم، مادر شوهرم اینا هم که کلا نمیگیرنش
هم رفلاکس داره هم کولیک هم حساسیت به پروتئین گاوی
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه