رفت لباس شب گرفت شنیون کرد با گریم کامل دختراش رو هم سرش رو شنیون کرد از یه روز قبل اومد از من فلش گرفت برد تا تو خونه برقصه و تمرین کنه حالا باز فامیل بودن یه چیزی غریبه هستن به خاطر جاریش اینا رو هم دعوت کردن
حالا یه عده نیاین بگین به تو چه ولی به نظرم خیلی خزه آدم تو عروسی غریبه اینجوری بره
کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫
لازم نیست...جاری عمه داماد همه اش وسط باشه با شینیون میکاپ برقصه😵💫😵💫اصلا کسی میشنا ...
ایشون دوس داره شیک و مرتب و خوشتیپ باشه
اگر قراره برقصه زیبا برقصه
از نظر من هیچ مشکلی نداره
شایدم بخاطر اینه من کلن اهل ایراد گرفتن از بقیه نیستم
روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خب شاید باهم صمیمی هستم من دوستم عروسی دختر داییش خیلی معمولی رفته بود چون خیلی رفت و امدی با هم نداشتن ولی عروسی خواهر دوستش مثل عروسی خواهر خودش لباس پوشیده بود چون میگفت ما با هم خیلی رفت و امد داریم و صمیمی هستیم فرقی نداره دور باشه یا نزدیک مهم رفتارشون باهم
خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
خب شاید باهم صمیمی هستم من دوستم عروسی دختر داییش خیلی معمولی رفته بود چون خیلی رفت و امدی با هم ندا ...
تا صبح حق🤌🏻
من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.