2777
2789
من تا هفته دیگه باید زایمان کنم اونم طبیعی. مامای همراه گرفتم ولی الان فهمیدم بیمارستانی که میخوام برم زایمان بی درد همون اپیدورال رو انجام میده. اول اینکه هرکس تجربه ای از هر کدوم داره بهم بگه. دوم اینکه بنظرتون مامای همراهمو قراردادشو لغو کنم یا باشه بهتره? ممنونم از راهنماییتون.
😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هانا جان تا 4 سانت رحم باز نشه اپیدورال نمیزنن پس یعنی درد هست بعد اپیدورال دیگه درد نداری و فقط انقباظ ها را متوجه میشی نیم ساعت اخر هم قطع میکنن تا زایمان کنی دیگه مادر بین 4 تا 10 سانت از درد ارزوی مرگ نمیکنه
من زایمان طبیعی کردم... خواهر زاده ام اپیدورال.. باید یکم درد بکشی .بعد که نصف راهو رفتی بی حس می کنممن... خواهر زاده ام اینطور شد.... اون امیدوارم زدن به طرف بی حس شد باز درد داشت.... بعد استپینال زدن دیگر بی حس شد هیچ درد نداشت.... دکتر هر وقت لازم بود بهش می گفت زور بزن ... آخه اون هیچ حس نمی کرد .... البته اسپینال واسه سزارین هست.... دموی اپیدورال اثر نکرد.... زایمان یکم طولانی تر هم پیشه چون مادر درد نداره کمک نمی تونه بکنه
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است.... به آن می خندم
دکترم معاینه کرد گفت شرایطت عالیه واسه طبیعی.گفت لگنت خیلی خوبه. اما دلم میخواد از همه شرایط و چیزایی که باعث کاهش درد هست استفاده کنم. دلم میخواد خاطره بهتری از زایمان برام بمونه.
😍😍😍😍😍