2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای تنبلی تخمدان شیراز

1694 بازدید | 22 پست

تورو خدا کسی دکتر زنان خوب سراغ داره؟من رفتم سیبل بهم داده بهم نمیسازه دنبال ی دکترم که بدون قرص هرمونی درمان شم از تجربیاتتون بگین ممنونم

بهترین دکتر خودتی ...فقط باید وزن کم کنی و ورزش کنی و شیرینی جات نخوری و قرص متفورمین بخوری همین 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

سلامٌ عليكم ورحمة الله وبركاته.

بسم الله الرحمان الرحيم.

به ترين عيلاجش خوردن سبزي شاهي أست مداومة كن در خوردنش.دومين عيلاجش دواء جرجير أسن وسومين عيلاجش پاريز از خوردن غذاهاي طبع سرد و گوشت گاو مريشك و ماهي،لبنيات و شاي و قاوه و گوجة وخيار أست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه این کارا میکنم اما وزنم ثابت مونده

متفورمین بخور ...حتما غذا خوردنت و کنترل نمیکنی باید رژیم بگیری عزیزم باید ...بدون رژیم هیچ ورزشی جواب گو نیست ...منم تنبلی تخمدان شدید داشتم ده کیلو کم کردم تا باردار شدم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
ممنونم از شاهی اما متنفرم

درمان صدفي صدأست.دواءيي هس بة نام جرجير أن هم معجزة أست.إيمام رضا(صلوات الله وسلامٌ عليه):فرمودة اگر خانمها مي دانستند گة سبزي شاهي جقدر براي أنها سودمند أست حتى در زير رختخواب خودشان هم مي كاشتند

متفورمین بخور ...حتما غذا خوردنت و کنترل نمیکنی باید رژیم بگیری عزیزم باید ...بدون رژیم هیچ ورزشی جو ...

من ۲۰کیلو کم کردم و خیلی به اندازه غذا میخورم و کلی قرص اما نمیدونم چرا نمیشم

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من ۲۰کیلو کم کردم و خیلی به اندازه غذا میخورم و کلی قرص اما نمیدونم چرا نمیشم

تحرک کن ... متاسفانه باید خیلی تحرک کنی ...من خیلی میرقصیدم ...باردار نمیشی؟؟

درمان صدفي صدأست.دواءيي هس بة نام جرجير أن هم معجزة أست.إيمام رضا(صلوات الله وسلامٌ عليه):فرمودة اگر ...

با اجازه استارتر  

سلام ببخشید شما برای درمان واریس پیشنهادی دارید؟

اندکی صبر سحر نزدیک است   
با اجازه استارتر   سلام ببخشید شما برای درمان واریس پیشنهادی دارید؟

بلي (لِكُلِّ داءً،دواء)از إمام صادق (صلوات الله و سلامٌ علية):تامام بيماري ها عيلاج دارد.

براي درمان واريس گة اژ رسوب خط سودا در رگ هاي ريز بدن أست دواءيي داريم تحت عنوان أوشق گة با سركة خمرى عجين مي شوة وه بر روي واريس قرار مي دهند حتي واريكوسل هم درمان مي كند،درمان دوم نورة الزرنيخ أست گه بايد بعد حنا قرار بيدهند إين هم درما بسيار خوبي أست.