فاطیما۹۵۹۸ مدیر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان باردارها کیا واکسن آنفولانزا زدن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4207 بازدید | 23 پست واکسن انفولانزا تعداد رای : 8 نظرسنجی واکسن آنفولانزا زدین؟ اره زدم 3 37% نزدم 4 50% میخام بزنم 1 12% خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1402/07/30 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1393 چ عوارضی؟دکتر فوق تخصصی گفت بزن من زدم هیچ عوارضی هم نداره
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 من زدم هیچ عوارضی هم نداره منم همینطور،انتی رفتی؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1393 منم همینطور،انتی رفتی؟ اره عزیزم ان تیم بالاست باید امینو بدم 😔
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اره عزیزم ان تیم بالاست باید امینو بدم 😔 تو ازمایش؟خب سلفری بده,آمینو ن خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1393 تو ازمایش؟خب سلفری بده,آمینو ن ان تیم ۳.۱۶ باید امینو بدم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 ان تیم ۳.۱۶ باید امینو بدم آمینو ندی بهتره،چون از کیسه آب نمونه میگیرن ویکم خطریه،سلفری ولی ازمایش خونه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1393 آمینو ندی بهتره،چون از کیسه آب نمونه میگیرن ویکم خطریه،سلفری ولی ازمایش خونه اره ولی سلفری هم اگه مثبت شه باز باید همون امینو رو انجام بدم هزینه ی دو تاش برام سخته یدفعه ای همون امینو رو میرم انشالله خدا برام خوب بخواد تو چه خبر تعیین جنسیت جوجه ها رفتی 😍😍نی نی من دختره قربونش برم 🥰
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اره ولی سلفری هم اگه مثبت شه باز باید همون امینو رو انجام بدم هزینه ی دو تاش برام سخته یدفعه ... انشاالله که خیره عزیزم،خیلیا این ازمایشو دادن و هیچ مشکلی نداشته.خداروشکر خداحفظش کنه برات خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بررررررررف عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1393 انشاالله که خیره عزیزم،خیلیا این ازمایشو دادن و هیچ مشکلی نداشته.خداروشکر خداحفظش کنه برات مرسی عزیزم اره منم دلم روشنه 🥰