2777
2789
عنوان

بیبی چک دوروز مونده به موعد

618 بازدید | 25 پست

سلام میشه بیبی چکما ببینید مثبته یا منفی دوروز دیگه موعدمه و دوفاستون میخورم 

میشه بخاطر کیست بیبی مثبت بشه خیلی استرس دارم همش میگم نکنه بخاطر کیست مثبت شده

اصلاسابقه کیست ندارم و این ماه لتروزول خوردم دکتر برام نوشت و روز ۱۱ سونوم کرد و گفت نیازی به آمپول نیست خودش آزاد میشه الان نگرانم

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی هاله انداخت؟ این عکس واسه بعد از خشک شدنه؟ به نظرم با یه مارک دیگه امتحان کن اگر اونم هاله داشت ...

دوبار گذاشتم یکی با بیبی چک مارک بتا و دومی با مدیکور.هردو بعداز ۱۰ دیقه هاله داشت و با ادرار صبح نیست و دوروز مونده به موعد تو عکس زیاد مشخص نیس ولی هاله ی که قشنگ دیده میشه رنگم صورتیه

دوبار گذاشتم یکی با بیبی چک مارک بتا و دومی با مدیکور.هردو بعداز ۱۰ دیقه هاله داشت و با ادرار صبح نی ...

فردا هم تکرار کن اگر هاله داشت روز موعد برو آزمایش بده

ایشالا که بارداری

چون هر دو هم هاله داشته من فکر میکنم مثبته😍😍

فردا هم تکرار کن اگر هاله داشت روز موعد برو آزمایش بده ایشالا که بارداری چون هر دو هم هاله داشته م ...

ممکنه مثبت واقعی باشه😭😭😭😭😭😭😭دارم از استرس میمیرم اخه هیچ علائمی ندارم فقط یکم زیر دلم تیر میکشه همین و کمر دردی که همش فکر میکنم ماله بد خوابیدن باشه.همش بیبی منفی دیدم.برام دعا کنید که تو ذوقم نخوره و خدانکرده از کیست نباشه

ممکنه مثبت واقعی باشه😭😭😭😭😭😭😭دارم از استرس میمیرم اخه هیچ علائمی ندارم فقط یکم زیر دلم تیر میک ...

کاملا درکت می‌کنم خودم ۸ماهه اقدام کردم بازم پریود شدم و همش بی بی چک منفی

این ماه دیگه انقدر گریه کردم خدا می‌دونه

ایشالا که تو بارداری😍😍😍

پس فردا برو آزمایش بده حتما حتما بهم خبر بده

این مثبته کاملا😍😍😍 مبااارکت باشه ایشالا

🥲🥲🥲🥲خدارو شکر برام دعا کنید تا دوروز دیگه دوباره میذارمخیلی منتظر این لحظات بود انشالله خدا دامن همه رو سبز کنه انتظار سخته😭😭😭