arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28422 عنوان بعد از ی سال تشک و رو تختیم خیلی خراب شدن 88 بازدید | 3 پست دیشب داشتم چیزی یادداشت میکردمدخترم گریه کرد خودکارو ول کردم روی رو تختی برگشتم دیدم جوهر پس داده ب رو تختیالان سعی کردم تمیزش کنم ولی نشدمن خیلی بد سلیقه ام ک بعد از یک سال اینجوری شده رو تختیم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس امروز | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22145 با خمیردندون پاک کن ،مال من با ماژیک لک شده بود پاک شد با خمیردندون جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28422 با خمیردندون پاک کن ،مال من با ماژیک لک شده بود پاک شد با خمیردندون نشد چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
هدا۲۹۱ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3196 باسلیقه چیه عزیزم.بچه کوچیکه دیگه. پیش میاد. هیچ وقت غصه وسیله رو نخور. تنت سالم باشه. تن بچه ت سالم باشه. ببر خشکشویی برات درستش کنن