2777
2789
عنوان

بیبی چک دوروز مونده به موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 25 پست
🥲🥲🥲🥲خدارو شکر برام دعا کنید تا دوروز دیگه دوباره میذارمخیلی منتظر این لحظات بود انشالله خدا دامن ...

عزیزم😍😍❤️

دعا میکنم ایشالا بری تا فردا و پس فردا بی بی چکت پر رنگ بشه و آزمایشت مثبت باشه

حالتو می‌فهمم کامل

خدا واسه منم بخواد ایم روزها رو...

کاملا درکت می‌کنم خودم ۸ماهه اقدام کردم بازم پریود شدم و همش بی بی چک منفی این ماه دیگه انقدر گریه ...

انشالله خدا همین ماه جوابه دعا هات رو بده من اصلا فکرشو نمیکردم چون هیچ علائمی نداشتم نمیخواستم بیبی بزنم ولی دلم طاقت نیورد خداکنه پس فردا پررنگ تر بشه و برم آزمایش .برات دعا میکنم.خدایا شکرت

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا همین ماه جوابه دعا هات رو بده من اصلا فکرشو نمیکردم چون هیچ علائمی نداشتم نمیخواستم بیبی ...

ایشالا🙏🙏🙏

مطمئنم بارداری

ایشالا میری و آزمایش مثبت میشه😍😍

عزیزم😍😍❤️ دعا میکنم ایشالا بری تا فردا و پس فردا بی بی چکت پر رنگ بشه و آزمایشت مثبت باشه حالتو ...

انشالله عزیزم خدا بزرگه ازش بخواه حتما دستتو میگیره من این ماه به امام زمان توسل کردم.

عزیزم عصر برو آزمایش بده صدرصد بارداری بخداااااا😍😍😍😍😍😍

یعنی میشه.خیلی دعا کردم التماسش کردم این ماه جوابما بده.میترسم و استرس دارم صبر میکنم تا سه شنبه.میخوام مطمعن بشم که پررنگ میشه یا توهمی نیست هالش .خدا انشالله قسمت همه کن این لحظه هارو.

عزیزم عصر برو آزمایش بده صدرصد بارداری بخداااااا😍😍😍😍😍😍

انشالله ماه بعد خودت عزیزم عکس بیبی بذاری.ازته دل برات دعا کردم

انشالله ماه بعد خودت عزیزم عکس بیبی بذاری.ازته دل برات دعا کردم

قربون قلب مهربونت ..منم برات از دیروز کلی دعا کردم و خیلی ب فکرت بودم ......توکل ب خدا عزیزم

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤