2777
2789
عنوان

حدس بزنین نی نیم چیه؟؟؟💜😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 109 پست
از روی علائمت از روی علائمی که بقیه داشتن و خودم که شبیه توام دیروز سونو جنسیت گفت پسر بازم انومالی ...

منم مث تو ام عزیزم😄💜

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم امروز جواب ازمایشم اومد نی نی پسر بود💜

خدارو هزار مرتبه شکر ..ان شاالله بسلامتی به دنیا بیاد خیلی خوشحال شدم ..اتفاقا دنبال تاپیکت میگشتم ک ببینم چی شد ..مرسی که خبر دادی 

انقد زود مشخص میشه ؟ من تا چهار ماه معلوم نبود    

من ازمایش تعیین جنسیت دادم عزیزم...۸ هفتم بود هزینشم ۲ تومن شد

سلام عزیزم امروز جواب ازمایشم اومد...نی نی پسره....ایشالا ی همچین روزی واسه خودت💜

ی دنیا برات خوشحالم  ی دنیا

بعد هی بشین بگو اینم دختره دختر

دیدی گفتم گاهی نگفته قرعه ب نام تو میشود. خواهری با حال خوبت برا منم دعا کن ماه بعد اقدام دارم  

دعا کن دخترام هم داداش دار بشن. خسته از زایمان و سختی بارداری هستم

دعا کن این بچه ی اخرم بشه وبس.نمیخوام از هرکس و ناکس حرف بشنوم  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ی دنیا برات خوشحالم   ی دنیا بعد هی بشین بگو اینم دختره دختر دیدی گفتم گاهی نگفته قرعه ب نام ...

دوتا دختر داری عزیزدلم؟ب حق امام حسین این ی داداش کوچولوعه ک ماه دیگه میچسبه ب دلت...و ی داداش میشه ک مث کوه پشت خواهراشه😍💜💜💜