2777
2789
عنوان

حدس بزنین نی نیم چیه؟؟؟💜😍

1338 بازدید | 109 پست

دخترا ب نظرتون جنسیت بچم چیه؟میدونم ک اینا همش سرگرمیه و پایه اساس علمی نداره ولی خب خواستم نظر شمارو هم بدونم

الان ۹ هفته و یک روزمه

تا الان هیچ گونه حالت تهوع و ویاری نداشتم.شوری و شیرینی و ترشی تفاوتی نداره برام..عاشق بوی غذا ها شدم برعکس همه😑

شبا درحد چند ثانیه سردرد دارم...بیشتر حس میکنم جنین سمت چپه..اوایل بارداری پاهام یخ میشد

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

حسم میگه دختره من تمام علائم شبیه پسر بود بچه م دختره😂

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
حسم میگه دختره من تمام علائم شبیه پسر بود بچه م دختره😂

من دوتا دختر دارم سر اونا بد ویار بودم و وزن کم میکردم سر این هی دارم چاق میشم انگار ن انگار باردارم اصن

والا من ادم بدشانسی ام احتمالا اینم دختره

ولی خب اگه پسر میشد خوب بود پرونده بارداریو میبستم دیگه😑😑

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
اینم بگم ک دارم ب شدت چاق میشم و پوست صورتمم خیلی صاف شده

عزیزدل چاقی دور از جون بیچارت میکنه. ربطی به جنسیت نداره گلم. خیلی مواظب باش ۳ماه اول نباید وزن اضافه سه نهایت ۲-۳کیلو

من تهوع داشتم هر صبح و کلی هم جوش میزدم همه میگفتن دختره اما پسر شد