2777
2789
عنوان

حدس بزنین نی نیم چیه؟؟؟💜😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 109 پست
آخرین پریودت اول شهریور بوده؟

اخرین پریودم ۲۵ مرداد بوده....۱۰ شهریور هم تخمک گذاری بود...من فقط ی بار رابطه داشتم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسم میگه دختره من تمام علائم شبیه پسر بود بچه م دختره😂

منم برعکس شما دقیقا

حالا من تمام علایم دختر رو داشتم. ۴ماه رژیم دخترزایی گرفتم دارو خوردم و نمیدون فلان روز نزدیکی باشه و اینا اما پسر شد

عزیزدل چاقی دور از جون بیچارت میکنه. ربطی به جنسیت نداره گلم. خیلی مواظب باش ۳ماه اول نباید وزن اضاف ...

درسته عزیزم اینا واکنش بدن نسبت ب بارداریه و ربطی ب جنسیت نداره....سرگرمیه دیگه

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
ضرربان قلبش چندتا بود؟؟؟

دیروز تو سونو جنسیت ۱۵۲

تو ان تی ۱۶۵

تو سونو تشکیل قلب ۱۵۱

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
من دوتا دختر دارم سر اونا بد ویار بودم و وزن کم میکردم سر این هی دارم چاق میشم انگار ن انگار باردارم ...

اگه پسر نشه باز باردار میشد؟؟ ان شالله که پسره پس. زایمات خانم رو پیر میکنه. خودتو اذیت نکن. تعیین جنسیت قطعی فقط آی وی اف ه. 

من دوتا دختر دارم سر اونا بد ویار بودم و وزن کم میکردم سر این هی دارم چاق میشم انگار ن انگار باردارم ...

ان شاءالله که پسر باشه عزیزم من تو ان تی گفت شبیه دختره شوهرم گیر داد نه برا ۱۶ هفته باز برو ببینیم جنسیت چیه که دیشب گفت دختره پسرم عاشق داداش بود قسمت نشد صاحب داداش بشه 

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
درسته عزیزم اینا واکنش بدن نسبت ب بارداریه و ربطی ب جنسیت نداره....سرگرمیه دیگه

منظورم اینه مواظب خودتون باشید. خدایی نکرده اضافه وزن اذیتتون نکنه مشکوک به مسمومیت و یا خدایی نکرده دیابت بارداری بشید

منم برعکس شما دقیقا حالا من تمام علایم دختر رو داشتم. ۴ماه رژیم دخترزایی گرفتم دارو خوردم و نمیدون ...

خدا حفظش کنه برات