ما برنج محلی مون داره تموم میشه بعد ما از یکی از اقوام برنج میگیریم اونا هم آبان ماه برنج برداشت میکنند .بعد اینجا گفتند برنج پاکستانی خوبه .منم برنج پاکستانی دایانا گرفتم ولی نمیدونم مشکل از پخت منه یا مشکل از برنج.برنج رو میپزم هم منسجمه و هم تهدیک هاش خشکه
خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه اینجا گفتند برنج پاکستانی خوبه.ما به گفتهی اینا رفتم برنج پاکستانی گرفتم که اینجوری از آب در او ...
اینجا هم نظریه ها رو میخونی ببین بیشترین نظریه چیه همون درسته .. در کل پاکستانی جالب نیس .. باب خانه عبدالوهاب خوبه هاشمی طارم .. دمسیاه.. برنج میانه اینا خوبن کشت دومشون هم خوبه..
برنج باستانی غزال و طبیعت خوبه عزیزم عالی و درجه 1 ما همیشه درست می کنیم عالی میشه کیفیتش خیلی خوبه
اوهوم قبلاً طبیعت استفاده کرده بودیم خوب بود اینسری گفتم از این مدل بردارم ببینم چجوری میشه که زیاد خوب نشد بعد من کته درست میکنم همکار پدرم گفت آبکشی کنی خوب میشه درست و غلطش رو نمیدونم
خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...