2777
2789
عنوان

برنج پاکستانی

160 بازدید | 18 پست

ما برنج محلی مون داره تموم میشه بعد ‌ما از یکی از اقوام برنج می‌گیریم اونا هم آبان ماه برنج برداشت می‌کنند .بعد اینجا گفتند برنج پاکستانی خوبه .منم برنج پاکستانی دایانا گرفتم ولی نمی‌دونم مشکل از پخت منه یا مشکل از برنج.برنج رو میپزم هم منسجمه و هم ته‌دیک هاش خشکه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
برنج پاکستانی ک خوب نیس فقط ایرانی

اخه اینجا گفتند برنج پاکستانی خوبه.ما به گفته‌ی اینا رفتم برنج پاکستانی گرفتم که اینجوری از آب در اومد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینجا گفتند برنج پاکستانی خوبه.ما به گفته‌ی اینا رفتم برنج پاکستانی گرفتم که اینجوری از آب در او ...

اینجا هم نظریه ها رو میخونی ببین بیشترین نظریه چیه همون درسته .. در کل پاکستانی جالب نیس .. باب خانه عبدالوهاب خوبه هاشمی طارم .. دمسیاه.. برنج میانه اینا خوبن کشت دومشون هم خوبه.. 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بستگی به اسمشم داره.باید ببینی کدوم با کیفیت تره

اوهوم ممنون گلم بخاطر راهنماییت

برنج باستانی غزال و طبیعت خوبه عزیزم عالی و درجه 1 ما همیشه درست می کنیم عالی میشه کیفیتش خیلی خوبه

اوهوم قبلاً طبیعت استفاده کرده بودیم خوب بود اینسری گفتم از این مدل بردارم ببینم چجوری میشه که زیاد خوب نشد بعد من کته درست میکنم همکار پدرم گفت آبکشی کنی خوب میشه درست و غلطش رو نمیدونم

اگر مول داری ایرانی بخز ، اگه وسعت کمه پاکستانی بد نیست طعمش خوبه زمان پختش بیشتر از ایرانی

برنج محلی‌ مون آبان ماه برداشت می‌کنند گفتند تا اون موقع برنج پاکستانی بگیرم ببینیم طعمش چطور میشه که اینجوری شد

اوهوم قبلاً طبیعت استفاده کرده بودیم خوب بود اینسری گفتم از این مدل بردارم ببینم چجوری میشه که زیاد ...

پاکستانی منظورم بود کیبوردم یه چی دیگه تایپ کرد 🤦🏻‍♀️ برنج غزال بهتر از طبیعت توی پاکستانی ها حتماً امتحان کن خیلی خوب میشه 👌🏻 ما اصلا برنج کته درست نمی کنیم 

من دایانا استفاده میکنم 

راضی هستم 

میزارم تو آب داغ و نمک یه نصفه روز بمونه 

نمک زیاد میزنم برای ۳ نفر دو قاشق سر پر غذا خوری 

به خوشمزگی ایرانی نیست ولی از موارد مشابه بهتره