2777
2789

من خودم مجردم 

(سوال دوستم هست خانما )

چرا میگن دوتا بچه بیاری شکسته میشی و عین پیرزنا میشی ؟

چرا قدیما ۱۰ تا میاوردن ولی سر حال بودن 

چه چیزی باعث میشه شکسته بشه زن ؟ 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

چون باید ده تا بیاری تا سرحال باشی😑

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من اواین باره اینو میشنوم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دوتا بچه دارم ی کمم شکسته شدم

ن ب خاطر بچه آوردن ن

ب خاطر اینکه همسرم خوب نیس واخلاقش سگیه

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

مامانم میگه هر بار که زایمان میکنی انگار یه آجر  از بدنت میکشن و دیگه نمیشه جایگزین کرد

اما من عاشق بچه ام

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خرج مخارج پرتوقع بودن بچه ها روش تربیتی 

دیگه مثل قدیما نیس از استرس ادم پیر میشه 

ز بس همه جا ادم مریض و از خدا بیخبر هست ادم میترسه بچش بفرسته مدرسه یا یه سوپر مارکت اینقدر ادم استرس میکشه که پیر میشه

نام کاربریم بزرگترین آرزومه مطمئنم انشالله بهش میرسم   معتقد به قانون جذب  برای آرامش دلم از ته دلتون دعا  کنید دوستای گلم