2777
2789

سلام.من یه مادرم.ک دوتا دوخترشش ساله و ۱۹ماهه داره...و یه شوهر ک عاشق دختراشه..خانوما واقعا کم آوردم...نگین پز زیرپوستی بخدادرد دله..خیلیم سخته..من شوهرم ایقدرک عاشق اوناست انگارمنونمبینیه...اون سه تا باهمن و من جدا.. خیلی تلاش کردم ولی نمیشه چون شوهرم علاقه ای به اصلاح رفتار ندارها...

امشب من باکلی خستگی کوچیکه روخوابوندم.

اون یکی یه دفعه سروکله ش پبداشد و صدابلندی دادنن از ترس ک اونیکس بیدارنشه..گفتم کوفت یکی زدم توپشتش البته در نداشت آروم بود.. هستین ؟

ماهم امشب سرهمین مورد دعوام شد و بهش گفتم حس میکنم تو این خونه فقط حمالم مرده شورشو ببرن  

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه دارم .بچه داری به حدی سخت و اعصاب خرد کنه 

اسم بچه دوم کسی میاره در جا میخوام خفش کنم .‌کلی هم دعوا میکنم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اینم هیچی نگفت یه نیم ساعتی که گذشت باشوهرم صحبت می کردیم سریع پریدوسط ک بابا مامان منوزده..اونم ن گذاشته ن برداشت..یکی زد رو پام..گف بیابابا زدمش...ببینیدنگیدعب ندارها..بااولش نیس ک منو بخاطراونا سرزنش یا اینجورمیزنه...این فقط یه نمونه امشبه

خب عزیزم

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
یه بچه دارم .بچه داری به حدی سخت و اعصاب خرد کنه  اسم بچه دوم کسی میاره در جا میخوام خفش کن ...

من با یه بچه مردم چه برسه دوم همیشه میگم خدایا خودت به جوونیم رحم فقط هرچی مریضی بود گرفتم بخدا...

شاد و سلامت باشید 💐

اینم هیچی نگفت یه نیم ساعتی که گذشت باشوهرم صحبت می کردیم سریع پریدوسط ک بابا مامان منوزده..اونم ن گ ...

یه ابهت از خودت نشون بده جمع کنن خودشونو بچه ات بی تقصیر شوهرتو بنشون سرجاش من فکر میکنم یا برید مشاور یاخیلی جدی برخورد کن ...شوهرت خیلی رو دادی

شاد و سلامت باشید 💐

اسنچتدلاشم اینه ک من می‌خوام با دخترام رفیق باشم...و ازین حیزا

اتفاقا دختر هستن راحت میتونی،باخودت رفیق کنی

به رفتارت توجه کن ببین کجا اشتباه کردی

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
یه ابهت از خودت نشون بده جمع کنن خودشونو بچه ات بی تقصیر شوهرتو بنشون سرجاش من فکر میکنم یا برید مشا ...

دعوامون افتاد دیگه...باهاشون قهرکردم...گفتم حالا برین خودتون فکرچای و شامتون باشید...و کلی حرف ک‌همش حرف دلم بود..شوهرم هیجی نگف

اتفاقا دختر هستن راحت میتونی،باخودت رفیق کنی به رفتارت توجه کن ببین کجا اشتباه کردی

باهاشون خوبم...ولی باباشون باج میده بهشون...من قانون مدارترم..مثلاً خودش باید وسایلاشو‌حمع کنه...وقتی باباش نباشه میگه چشم..وقتی باشه و بگم پاشو اسباب بازی هاتوجم کن...سری میگه بابااااا..باشم میگه خودم جم میکنم

دعوامون افتاد دیگه...باهاشون قهرکردم...گفتم حالا برین خودتون فکرچای و شامتون باشید...و کلی حرف ک‌همش ...

خب بعدش 

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم