2777
2789
عنوان

نسبت به قبل قوی تر شدم💪💪

96 بازدید | 17 پست

قبلا هرچی شوهرم میگفت میگفتم چشم درصورتی که خودم ناراضی بودم .بدبخت بودم نمیتونستم از خودم دفاع کنم ولی الان خیلی بهتره نمیگم ۱۰۰درصد عالی شده ولی خیلی بهترشدم دارم رو احساساتم کار میکنم یه اخلاق بد دارم اصلا نمیتونم جلوی گریمو بگیرم این موضوع اذیتم میکنه رو اینم دارم کار میکنم یه کوچولو بهتر شده .تحمل قهرشو اصلا نداشتم ولی الان جلوی خودمو میگیرم که سمتش نرم تا وقتی خودش بیاد از بس منت کشیدم عادت کرده  ...من دارم تلاش میکنم یه زن قدرتمند باشم نه یه زن ضعیف که حتی نتونه یه کلمه جواب شوهرشو بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهت افتخار میکنم عزیزم تلاشت ستودنیه:)✌🏻

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منی من حتی وسط گریه حرفم نمیتوم بزنم جوابم نمیدم الان از دیروزع قهریم نمیخام برم منت کشی عادت کرده خیلی عادی دارم رفتار میکنم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
دقیقا منی من حتی وسط گریه حرفم نمیتوم بزنم جوابم نمیدم الان از دیروزع قهریم نمیخام برم منت کشی عادت ...

منم از دیروز قهرم حتی یه کلمه هم حرف نزدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم از دیروز قهرم حتی یه کلمه هم حرف نزدم

ماهم همینطور ولی عادی در حد غذا میخوری چایی بذارم همین منتظر برم بگم ببخشید تورو خدا ولی نرفتم 

ماهم همینطور ولی عادی در حد غذا میخوری چایی بذارم همین منتظر برم بگم ببخشید تورو خدا ولی نرفتم 

من جلوی خودمو گرفتم فقط امروز از سرکار اومد سلام دادم وجواب داد دیگه هیچ صحبتی نشده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جلوی خودمو گرفتم فقط امروز از سرکار اومد سلام دادم وجواب داد دیگه هیچ صحبتی نشده 

منم همین رویه رو میخام برم هرچی بیشتر بگردی دورشون پرو تر میشه

دقیقا همینه الان عین خرس خوابیده دلم میخواد برم موهاشو بکنم

مردا کلا وقتی ناراحتن یه قسمت مغزشون درگیره ولی خانوما کلا می‌ریزه بهم همه چیشون 

مردا کلا وقتی ناراحتن یه قسمت مغزشون درگیره ولی خانوما کلا می‌ریزه بهم همه چیشون 

من وقتی قهرم شبا خوابم نمیبره همش تو فکرم ولی مردا برعکس ما هستن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40