2777
2789
عنوان

همسرم همیشه خونه ما می مونه🤧🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 109 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از کارش خجالت میکشم.

یکبار که گفت می‌خوام بیام بگو واسه نهار ؟!ی جوری بپرس موذب بشه نهار نیاد 

دیگه همین حتما مامانت هم حسابی تحویلش میگیره خوشش میاد هم غذای خوشمزه هم احترام هم زن دیگه چی بخواد 

باور کن انقدر خجالت کشیدم . سرخ شده بودم از شرمندگی🤕

چ شرمندگی ای اخه 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
واقعا به من خوش نمیگذره😀 شرمنده میشم پیش خانوادم یکبار در هفته نه که هر بار از سرکار میاد می مونه& ...

آره خب،یه کم خجالت میکشم آدم

می‌دونی من چون کلللا دوران عقد سخت گیرانه ای داشتم یه لحظه یاد اوون روزا افتادم ک آرزوم بود حتی روز اجازه بدن بدون دغدغه با هم بریم بیرون و استرس دعوای پس از برگشت رو نداشته باشم😓

اگه من بودم به شوخی که ناراحت نشه بهش میگفتم اگه دیر به دیر بیای اونجوری بیشتر دلم واست تنگ میشه و بیشتر دوستت دارم

تو رو خدا برای شفای برادرم دعا کنید بیماریش درمان نداره 😔🙏خدایا همیشه امیدم به توست

برای ناهار شام مامان منم مثل مهمون باید سفره رنگی پهن کنه خیلی به زحمت میوفته

کسی که کل هفته میاد خونتون دیگه مهمون نیست .

همونحور ک خودتون میخورین برای اونم بزارین یخوره

همسرتم قطعا اخساس راحتی میکته باهاتون ک  مدام میاد اونجا نزن تو ذوقش.