2777
2789
عنوان

همسرم همیشه خونه ما می مونه🤧🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 109 پست
اره  جوش نزن دختر.... بعدشم قبول‌کن شوهرته قبول‌ کن که توام باید با پدرومادرشوهرت کم کم راحت ...

میرم خونشون ولی  شب نمیمونم . یا اگر برم با دعوت میرم

باهاشون راحتم ولی نه انقدر که همسرم با خانواده من راحته🤕

پدر و مادرم همکاری نمیکنن 🤕دو  ماه عقدیم

خیلی زود راحت شده😂

۶ ماه تو خونتون بمونه فک کن 

نظرت چیه مثلا بری خونه مادرشوهرت بعد موقه شب بگی منو ببر بزار خونمون بعد خودت برگرد 

اگ گفت بمون پیشم یا بمونم بگو بابام حساسه نمیگه ولی ناراحت میشه ما عقدیم 

البته با زبون شیرین 

یا مثلا برید بیرون بگردید چند ساعت بعدش موقع رسوند تو خدافظی کن بزار بره

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود راحت شده😂 ۶ ماه تو خونتون بمونه فک کن  نظرت چیه مثلا بری خونه مادرشوهرت بعد موقه شب ...

خونه مادرشوهرم بدون دعوت نمیرم . مگر  در حد یک سر زدن ولی بازم همونو بدون هماهنگی نمیرم.

در کل خیلی شرایط سختیه و اصلا این شرایطو دوست ندارم. 😕

اتفاقا اینجوری خیلی زشته خانوادشو کوچیک میکنه پسره بعدا میژنه تو سرش میگه خریدای خونتونم من میکردم ...

حق با شماست کسی که خودش رو زده به نفهمیدن مطمئنا بعد هم سرکوفت خواهد زد 

من بر اساس اخلاق مردهای اطرافم  این نظریه رو  دادم چون بدون هیچ چشمداشتی برا خانواده همسر خرید می‌کنند 

استارتر جان من عذرخواهی میکنم از بابت نظر نسنجیده ای که مطرح کردم