2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک

125 بازدید | 11 پست

سلام پسرم سه سال و نیمشه....یه هفتس شبا جیش میکنه بعد ک خیس شد جاش راحت نیست خودش بیدارم میکنه ک شلوارمو عوض کن.قبلا اینجوری نبود.یه عده گفتن سردش میشه جاشو گرم کردم بخاری روشن بود اما فایده نداشت.شبا قبل خواب دسشویی بردم.مایعات ندادم بازم فایده نداره.توروخدا هر کس تجربه داره بگه دعاش میکنم

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

ترسیده ازچیزی یاکسی یااسترسی شده

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا یکی دوبار پاشو ببرش دستشویی.

سردیش شده یعنی چیزای طبع گرم بهش بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسر من هم شب ادراری نداشت اصلا. سه سال و نیمه بود مریض شد براش سرم زدیم 

از اون موقع نمی‌دونم چرا ترسید یا چی شد شب ادراری گرفت تا الان ک پنج سالش . 

بهش میگن شب اداری ثانویه.

تشویق تنبیه هر راهی بگی رفتم. شبت بیدار میکنیم دستشویی می‌بریم مایعات کم میدیم و... همونه ک همون . 

پسرت دچار سردی شده در درون بدنش نه اینکه سردش باشه موادغذایی گرمی بده بخوره ومیگن پیاز خام رو اگه قبل خام زیر نافش بمالی خوبه شبا بیدارش کن بره دستشویی دور کمرشو حتما با شال ببند گرم بمونه و اینکه یه درصدم ممکنه دچار استرس شده باشه اونم روش کار کن 

یکی میشناسم تا بزرگ سالی همینطوری هست

دلیل داره من هم یبارتوخاب خیس کردم دلیلش دسشویی نگه داشتنوسرما ودستگاه آیودی بود

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

شبا‌بهش‌چای‌وهندوانه‌خربزه‌نده‌اگه‌میتونی‌شبا‌

مای‌بیبی‌کن‌نبات‌رو‌هم‌رو‌شعله‌کم‌بدون‌اب‌توی‌

شیر‌جوش‌بذار‌تا‌اب‌شه‌رنگش‌یکم‌طلایی‌شه بعد‌کمی‌چای‌ی‌که‌قبلا‌دم‌کردی‌

بریز‌توش‌یکم‌بجوشون‌بده‌بهش‌سردیش‌میره‌

این‌یه‌مورد‌برای‌سردی‌واسهال‌معجزه‌میکنه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

خوراکی با طلع گرم بهش بده پهلوهاش را ببند تا گرم بشه شاید کلیه هاش یخ کرده شکمش را با روغن هایی با طبع گرم ماساژ بده میتونی از عطاری ها روغن بخری یکی دو ساعت قبل خواب مایعات کمتر بخوره

و حتما نصف شب یکی دو بار بیدارش کن برا دستشویی ر فتن