2777
2789

تو ساوه دکتر لطفی هست کارش هم خیلی خوبه هم ساوه میره هم تهران

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خیلی بزرگ نیست، ولی همیشه دوست داشتم عمل کنم، میخوام یکم تغییر کنم عروسی داداشم بعد عید 

ببین من خودم دماغم خیلی گنده بود عمل کردم ولی کوچیک بود عمرا عمل میکردم همیشه فکر می‌کنی یه چیز مصنوعی تو صورتته و‌کلی بعدش عیب و ایراد پیش میاد مگه بیکاری بابا

آقا برا چی میخای عمل کنی خدایی دماغت خیلی خیلی گندست؟

سلام عزیزم خوبین.. عزیزم توی تایپیکی گفته بودید پدرتون درگیرکنسرروده بودن؟ خواستم بپرسم ایشونم سرطان بودن؟ میدونید گرید یا استیج  چند بودن؟ لنف کنار روده درگیر بود یانه؟ من همسرم درگیر هستن و کمی نگرانم

دکتر شیرین حاجی مزدارانی واقعا عالی هستن برای جراحی بینی پیش ایشون رفتم و از ابتدا تا انتها برخورد حرفه‌ ای و دلسوزانه‌ ای داشتن تجربه بالا و مهارتشون باعث شد نتیجه‌ ای که می‌ خواستم بگیرم فرم بینیم دقیقا همون چیزی شد که آرزوش رو داشتم  ممنون از دکتر عزیز برای کار بی‌نقصشون