2777
2789
عنوان

هنوز شمارشو داره 😔

195 بازدید | 23 پست

خانوما تورخدا خواهرانه راهنماییم کنید

من تقریبا 12ماهه تو رابطم و تازگیا نامزد کردم

ایشون توی رابطه قبلیشون خیلی وابسته بودن منم این موضوع رو میدونستم ولی تا این حد که یکی بوده و دوسش داشته حالا بماند که ی بار این دختره بهش پیام و چه حرفایی میزنه (قربون صدقه اش می‌ره) نامزدمم جوابشونو میده اومد به من گفت بعد من خیلی ناراحت شدم معذرت خواهی می‌کنه می‌ره دختره رو تهدید می‌کنه که اره دیگه به من پیام نده فلان بازم مطمعن نیستم این حرفارو به دختره زده باشه یا نه! خودش میگه خیلی وقته فراموشش کردم ولی ماهی نمیشه ایشون راجب این دختره حرف نزنن چند ی بار راجب حیوون خونگی دختره صحبت می‌کنه ی بار...

چند روز پیش بهم گفت موهاتو فر کن منم انجام دادم دیروز برگشته بهم میگه چون تو خوشگل تر از ...(همون دختره ای )بهت گفتم انجام بدی ببینم تو چه شکلی میشی حالا امروزم ی اسکرین شات از تلگرامش برام فرستاد اسم این دختره سیو بود سریع اسکرین شاتو پاکش کرد!

می‌خوام وقتی از سرکار برگشت بهش پیام بدم بگم اسکرین شات و دوباره بفرست نظرتون چیه چون اصلا به روی خودش نیاورد واقعا احساس میکنم دارم خریت محض انجام میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوراهی بدی گیر کردی 

من این موضوع برام اتفاق افتاد اما عقد بودم 

چون شما نامزدی بیشتر راجبش فکر کن 

من واقعا سالها عذاب کشیدم تا بتونم اززندگیم و فکر شوهرم بیرونش کنم 

شایدم گوشه ای از مغزش هنوز یاد اون دختر باشه 

برام خیلی سخته

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

ببخشیدا ولی حست درسته.ی بار برای همیشه باهاش اتمام حجت کن ک تمومش کنه گذشته باید تو گذشته بمونه اگه نمیتونه بسلامت میدونم سخته ولی این کارش کشتن هر روزه تو و غرورته ی بار برا همیشه بهش بفهمون اینارو ک از مقایسه با قبلیا بدت میاد درست و حسابی بهش بفهمون ک دیگه تکرارش نکنه وگرنه تا اخر عمر مجبوری تحمل کنی چون با سکوتت و گوش دادن ب حرفاش عادی میکنی این قضیه رو براش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
لطفاً بدون توجه به این موضوع نظر بدین( نامزدم عزیزم)

داره علنی خیانت می‌کنه و بهش فکر می‌کنه اگر این دختر برگرده قطعا باهاش ادامه رابط میده نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنم اما واقعیت همینه چون هنوزم داره بهش فکر می‌کنه و علاقه داره بهش

دقیقا عادی شده براش 

و بنظرت تقصیر کیه؟اگه دفه اول ک اسمشو اورد باهاش جدی برخورد میکردی الان جرئت نداش بهش فک کنه چ برسه ب صحبت راجبش با تو چون فورا زنگ خطر میخورد براش ک تهدیده برا زندگیش.الانم دیر نشده همبن حسو بهش بده بزار برا اینم شده بترسه گاهی لازمه ادم احساس ترس کنه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
داره علنی خیانت می‌کنه و بهش فکر می‌کنه اگر این دختر برگرده قطعا باهاش ادامه رابط میده نمی‌خوام ته د ...

آخه دختره ی بار بهش پیام داده چرا بهش برنگشت 

خودشم ی بار بهم گفت گفت اگه تو نبودی من الان با ... بودم 

تورخدا بگین بهش چی بگم ؟😭😭