2777
2789
عنوان

هنوز شمارشو داره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
آخه دختره ی بار بهش پیام داده چرا بهش برنگشت  خودشم ی بار بهم گفت گفت اگه تو نبودی من الان با ...

گلم بنظرم راجب ازدواجت برو پیش مشاور یا جدی برخورد کن مبادا فردا روزی جدی جدی خیانت کنه خیلی ریلکس داره باهات برخورد می‌کنه من جات بودم حتما واکنش بدی نشون میدادم 

و بنظرت تقصیر کیه؟اگه دفه اول ک اسمشو اورد باهاش جدی برخورد میکردی الان جرئت نداش بهش فک کنه چ برسه ...

بنظرت چی بهش بگم؟اخه من اصلا نمی‌دونم جدی بخورد کنم وقتیم ی چیزی بهش میگم ناراحت میشه نمی‌دونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیکار کنم؟موضوع بکشم وسط راجبش صحبت کنم ؟

اره خیییییلی قطعی 

بگو هنوز اگر با خودت کنار نیومدی 

و حتی اگر گوشه ای از مغزت داری بهش فکر میکنی

فعلا از من فاصله بگیر

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
بنظرت چی بهش بگم؟اخه من اصلا نمی‌دونم جدی بخورد کنم وقتیم ی چیزی بهش میگم ناراحت میشه نمی‌دونم چیکار ...

بزار بشه مگه فقط ناراحتی اون مهمه😐😐😐خودتو زیر پا میزاری ک اون ناراحت نشه و راجب ی دختر دیگه حرف بزنه برا مرور خاطرات خودش ک چی ناراحت نشه؟باید بشه ک بفهمه رفتارش درست نیس.نمیدونم قلق رفتاراش دست توا من شناختی ندارم اما خودم ب شخصه تو حرفام خیلی مصمم هستم ینی چیزی اذیتم کنه حرفمو میزنم و پاش وامیستم خیلیم سخته ولی شوهرم بابد متوجه شه منم نیاز دارم ب خواسته هام

ی نصیحته گلی جون تو این مورد گذشت نکن وگرنه بعدها خیلی پشیمون میشی اینم ی نوع خیانته فقط رو در روت.موندم چطوری تونسته بهت راجبش بگه دیگه ادم صدیم رو راست باشه نمیاد از اینجور چیزای گذشتش بگه چون ادم بدبین میشه یا چرا هنوز ک فراموش نکرده زن گرفته وتقعا درک نمیکنم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بزار بشه مگه فقط ناراحتی اون مهمه😐😐😐خودتو زیر پا میزاری ک اون ناراحت نشه و راجب ی دختر دیگه حرف ب ...

چقدر با حرفت موافقم

مرسی گلم راهنمایی خیلی خوبی بود♥️♥️

چقدر با حرفت موافقم مرسی گلم راهنمایی خیلی خوبی بود♥️♥️

خواهش عزیزم موفق باشی و امیدوارم نتیجه بگیری چون ی عمره ی مدت نیس بگی تحمل میکنی.اولویت اعصاب و ارامش خودت باشه ن کسی دیگه 💗

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی