2777
2789

کادوهای داغون و احمقانه‌ که خودتون گرفتین یا دیدین به بقیه بدن چی بوده؟

مثلا برای خودم یکی از فامیلای بابام خونه ما اومده بودن خونه نویی، دیدیم یه دسته گل آوردن. بعد که دادن بهمون دیدیم از این گل پلاستیکی ارزوناست، اونم استفاده شده، همه گلبرگاش دفرمه شده بود!!🤣 مامانم طفلی کلی تدارک دیده بود، شام و دسر و میوه و دیزاین و اینا که بابام سربلند باشه پیش فامیلش، گل رو که دید حالش خیلی گرفته شد. 

برای حسرت یه زندگی معمولی...

لباس بچه 

گفتن انشالله دامنت سبز میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعده کلی خدمت ب داداشم و زن دااداشم 

لطف کردن ۱۵۰ هزار تومن بدون اینکه تبریک تولد بگن و بزارن ت پاکت‌پولو انداختن جلوم انگار ک من گدام 

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

۱۰۰ زیر لفظی 😬😬😬😬😬😬😬😬

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

پارچ و لیوان توی جعبه فلاسک . اونم از جنس شیشه ده بار مصرف

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

چه  توهین غیر مستقیمی . ان شالله ک سبز بشه ولی ب بقیه چه اخه

میدونن ما بچه نمیخواییم 

ولی هر از چند وقت یه حرکتی میکنن یعنی مثلا میدوننما بچه دار نمیشیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم