2821
2789
عنوان

ضایعترین و مسخره‌ترین کادوهایی که گرفتین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16890 بازدید | 366 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توهم دوساعته داری تصور میکنی و هیچ جوره نمیتونی جاشون بدی تو جعبه ی فلاسک؟😂 راستی امضات چقد قشنگه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🙂انقد خوشحال شدم فک کردم واقعا فلاسکه . باز کردم دیدم عه پارچ و لیوانه ‌ اوردم خونه توش اب یخ ریختم بخورم ترکید . یکم ابجوش ریختم ک نترکه بازم یکی دیگش ترکید . جمعش کردم الان فقط ی دونه لیوان مونده ازش

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

برا زایمانم کسی ک باهاش نسبت نزدیکی دارم ی لباس خیییلی ارزون نوزادی خرید آورد 

شوهرم برا روز زن واسم گلدون حسن یوسف خرید(از گل متنفرمو خودشم خوب میدونست)

باز یکی ک بهم نزدیکه تولد پسرم اسباب بازی استفاده شده داد 

شوهرم اولین سال ازدواج تولدمو روز زن نزدیک هم بود برا جفتش باهم ی ساپورتو دامن زشششششت خرید(سلیقه خواهر عنش)

مادرشوهرم برا عیدی سال اول ازدواجم بهم ی قواره چادر رنگی ارزوووون داد 

برا شب یلداییم ی پاسماوری زشتو قدیمی دادن 

اووووووو انقد زیادن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
میدونن ما بچه نمیخواییم  ولی هر از چند وقت یه حرکتی میکنن یعنی مثلا میدوننما بچه دار نمیشیم

چقد بی درک و فهم . حرکتشون اصلا جالب نیس واقعا 

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

🙂انقد خوشحال شدم فک کردم واقعا فلاسکه . باز کردم دیدم عه پارچ و لیوانه ‌ اوردم خونه توش اب یخ ریختم ...

میشه ببینمش🥲

خیلی باحال بود

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

لیوان و دکوری تو مدرسه بهمون جایزه میدادن انگاری داشتن برامون جهیزیه جور میکردن

کادوهای مدرسه که خورش تاپیک جداگانه می‌خواد اینقدر که عجق وجق بود  

برای حسرت یه زندگی معمولی...
نگووووو! کی؟ یعنی چند سال پیش؟

عقد خودم بود ننه خاک برسرش بهم ۱۰۰ داد ۶ سال پیش 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز