2777
2789

اینا رفتن سرویس طلای منو خودشون خریدن تالار و فیلمبردار هم خودشون گرفتن و تو هیچکدوم اینا منو دخالت ندادن حالا فردا میخواییم بریم کت و شلوار بگیریم واسه شوهرم مامانش گفته منم میخوام بیام حتی ناراحت شد واسه خرید لباسای دیگه نبردیمش البته ب رو خودش نیاورد حالا منم میخام بگم خواهر منم میخاد بیاد چون مادرمم فوت شده نیست ک بیاد ب نظرتون درسته؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو و شوهرت

یعنی چی مگه شب عروسی اونا بوده؟؟؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نه کلا تنها برید ب شوهرت بگو کسی حق نداره بیاد سرویسمم دوست ندارم باید عوضش کنی ب سلیقم بخری 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دقیقا درسته بگو خواهرم +عمم یا خالم میخوایم بیایم رفتیم قشنگ با خواهرت راه برو محل بهش نده و اینگ نظر بپرسی اینا خودتون بپسندین و خودتون بخرین

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

خودتون دو تا برین. برنامه فردا رو به هم بزن بعدا دو تایی برین. اگه حرفی زد بگو من فکر کردم رسم شماست. پول سرویس طلا رو کی داد؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.