2777
2789
عنوان

پوست چرب و جوش دارید بیان

558 بازدید | 34 پست

من خرداد ماه یه شوینده مخصوص پوست چرب گرفتم خیلی راضی ام ..از وقتی کرونا گرفتم پوستم داغون سیاه و جوش جوشی شده بود در ماه شاید یه هفته خوب بود و راضی بودم ولی با شوینده و فیس براشی که گرفتم خداروشکر راضی راضی ام .خواهرم جدیدا افتضا جوش میزد شوینده رو دادم چن باری زد هم پوستش سفید شد هم جوشاش خوابید میدونم خیلیاتون از شوینده مخصوص پوستتون استفاده میکنید گفتم یه تاپیک بزنم برای اونایی که مثل قبلن من هیچ اعتقادی به اینا نداشتم و فک میکردم بدتر میکنه 

حالا اگه یه ابرسان خوب میشناسید و استفادده کردید راضی بودید بهم میگید 

و اینکه من این شوینده فوم رو از خرداد تا حالا دارم خیلی بصرفس فقط دور چشمم نمیزنم و فیس براش هم هر موقع ارایش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش چیه

من ژوت مخصوص پوست چرب زدم شما هر مارکی که به پوستتون میسازه بزنید اخه شنیدم که یه مارک ممنکنه به همه نسازه ...من پناه بر  خدایی رفتم دارو خونه گرفتم ..فک نمیکردم انقد پوستمو سفید کنه 

من همین متنو چند وقت پیش دیدم 

به خدا نه ..شما هر شوینده ای دوس داری برو داروخونه برات میاره با توجه به شرایط و چقد میخای هزینه کنی بخر ..من مثلا اون ماه بخاطر اینکه میترسیدم به پوستم نسازه ۱۳۵ تومنی رو خریدم 

استارتر چرا الکی بقیه رو معطل کردی...واقعا که

نتم ضعیفه شرمنده ...من تجربمو فقط گفتم که هر کسی دو دله که شوینده مخصوص پوستش بخره یا نه من بدون شک میگم که بخره من اینی که خریرم جالبه که سفیده کننده نیست یادمه که مسیول داروخونه یکی اورده بود ک سفیدکننده هم بود گفته بود ۳۰۰ ترسیدم ک الکی هزینه کنم نخریدم گفتم همینو بخرم اگه ساخت به پوستم دفعه بعد اونو بگیرم