2777
2789
عنوان

پوست چرب و جوش دارید بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 34 پست
من ژل شستشو تونر و آبرسان راکوتن خریدم.راضیم..

قیمت ابرسانش چنده؟؟ بعد یه سوال راجبه تونر دارم..تونر چه کاربردی داره مثلا من الان شوینده میزنم تونر برای چی بزنم؟

قیمت ابرسانش چنده؟؟ بعد یه سوال راجبه تونر دارم..تونر چه کاربردی داره مثلا من الان شوینده میزنم تونر ...

من کلی حساب کردم دقیق یادم نیس ولی فک کنم ۲۰۰ اینا باشه.ببین من صبح که با ژل صورتمو میشورم بعدش با تونر هم تمیز میکنم.کثیفی پوست رو عمقی تمیز میکنه.میزنم رو پد سکه ای بعد پوستمو تمیز میکنم.به عنوان آرایش پاکن هم میشه استفاده کنی.من صبح و شب تونر و ژل رو استفاده میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تعریفشو شنیدم خودم استفاده نکردم قیمتشم مناسبه آره حالا که به پوستت سازگاره بخر 

اره باتوجه به قیمتش عالیه خودم متوجه نشده بودم که قبلن چقد پوستم با شامپو بچه فیروز میشستم سیاه شده بودم تا خواهرم چن سری شست اومد خونمون من فکز کردم پنکیک زده که سفید شده یعنی مطمین بودم تا رفتم خونشون دیدم بازم سفیده پوستش دیگ ازش پرسیدم که چیزی زدی به پوستت چقد سفید شدی گفت نه به خدا جز شوینده ای ک تو دادی بهش گفتم که چقد سفید شدی اون فقط دعام میکرد ک متوجه خوابیدن و از بین رفتن جوشاش شده بود ..فک کن یکی دو ماه میکرودرم رفته بودیم  و دکتر محلول و پماد داده بود تا جوشامون بخابه این انقد سریع خوب کرد لعنتی کرونا پدر صورتمونو در اورده بود 

من کلی حساب کردم دقیق یادم نیس ولی فک کنم ۲۰۰ اینا باشه.ببین من صبح که با ژل صورتمو میشورم بعدش با ت ...

پوستت سفید تر شده نسبت به قبل؟ من عکسای قبل و الانمو میبینم متوجه شدم چقد پوستم خوب شده ..اخه بچم کوچیکه و دائم دنبالشم خیلی لاغر شدم و صورتتم لاغر شده و پوستمم به خاطر لاغری هم شاید باشه که تیره شده بود اما الان عالیه 

پس تونر هم میگیرم واقعا معجزه کرد برای پوستم

اره باتوجه به قیمتش عالیه خودم متوجه نشده بودم که قبلن چقد پوستم با شامپو بچه فیروز میشستم سیاه شده ...

شآمپو بچه که اصلا خوب نیس من بزنم گوشه لبم اگزما میشه 

خداروشکر که جواب گرفتین منم تازگی ویتالایر میزنم اونم خیلی خوبه پوست و قشنگ تمیز میکنه قیمتشم زیاد نیس مناسبه

پوستت سفید تر شده نسبت به قبل؟ من عکسای قبل و الانمو میبینم متوجه شدم چقد پوستم خوب شده ..اخه بچم کو ...

آره تغییر کرده.ولی نن چون الان باردار شدم پوستم باز یکم تیره شده.ولی درکل عالیه.پوست خیلی سبک میشه بعد استفادش.آبرسانشم خیلی خوبه.

شآمپو بچه که اصلا خوب نیس من بزنم گوشه لبم اگزما میشه   خداروشکر که جواب گرفتین منم تا ...

اره اون اوایل میزدم خوب بود بد نبود ولی بعدش دیگ پوسته پوسته میکرد و سیاه شده بود ...قربونت عزیزم  هر چی که پوست ادم بسازه رو باید استفاده کنه 

آره تغییر کرده.ولی نن چون الان باردار شدم پوستم باز یکم تیره شده.ولی درکل عالیه.پوست خیلی سبک میشه ب ...

ان شاالله سلامتی زایمان کنی ...بارداریم قشنگ تر شده بودم 

مرسی عزیزم...شانس منه...اوایل بارداری یکم تیره میشه پوستم.سر پسرمم همین بودم

من تا اخر بارداریم یه ذره هم ورم نکرده بودم تا اخر هم خیار شور میخوردم اخرای بارداری هرکسی رو دیدم ورم میکرد حداقل پاها ورم داشت 

من تا اخر بارداریم یه ذره هم ورم نکرده بودم تا اخر هم خیار شور میخوردم اخرای بارداری هرکسی رو دیدم و ...

منم به هیچ عنوان ورم نکردم.اوایل بارداری ۵۷ بودم.شدم ۵۳.موقع زایمان همون ۵۷ شدم..دیگه خودت تصور کن

منم به هیچ عنوان ورم نکردم.اوایل بارداری ۵۷ بودم.شدم ۵۳.موقع زایمان همون ۵۷ شدم..دیگه خودت تصور کن

منم تا سه ماه اول دو کیلو کم کردم بعد ۹ کیلو اضافه کردم روز بعد از زایمان وزن کردم همون وزن قبلم بودم 

اولی افتضاح بود....این امیدوارم اونجوری نباشه

ان شاالله که عالی باشه ...برای خواهرمم همینطوری بود استراحت مطلق ویار شدید ..تنها چیزی که میخورد و یه خورده میتونست تا سر ایون بره کمپوت گیلاس بود و کله پاچه که من بهش میگفتم دوپینگ و کره محلی بود واقعا این سه تا یه ذره میخورد دوتا قدم میتونست برداره ..زایمان زود رس هم داشت ببین اینایی ک گفتم روت اثر داره بخور هم مقویه و برای بچه خوبه هم خودت