2777
2789

اگ گفتن منو هم لایک کن مرسی

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

واتر ژل آبرسان نوتروژینا 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واتر ژل آبرسان نوتروژینا 

عزیزم یه سوال بپرسم مسخره نمیکنین🥲من تا حالا استفاده نکردم نمیدونم باید کیا بزنم و قبلش چ کارایی بکنم... من پوستم خیلی خوب بود یهویی اینطوری شد دکتر پوستم رفت تاثیری نداشت

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
مرسی خودت استفاده کردی؟ 

خواهش میکنم

نه عزیزم اما خالم استفاده کرد پوستش چرب و جوش دار بود خیلی بهترش کرد هیالورونیک اسید داره خاصیت سفید کنندگی هم داره البته بازم تحقیق کن نظراتو بخون خودت 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
عزیزم یه سوال بپرسم مسخره نمیکنین🥲من تا حالا استفاده نکردم نمیدونم باید کیا بزنم و قبلش چ کارایی بک ...

عزیزم اول با میشلار ارایشتو‌پاک کن بعد با ژل شستشو صورتتو‌بشور بعد تونر بعد ابرسان بزن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
عزیزم اول با میشلار ارایشتو‌پاک کن بعد با ژل شستشو صورتتو‌بشور بعد تونر بعد ابرسان بزن

اهان مرسی عزیزدلم.... من ژل شستشو هیدرودرم. میسلارواتر گارنیر گرفتم. ولی تونر چی بگیرم؟ و ابرسانم باید برم بگیرم... بازم مرسی

اهان مرسی عزیزدلم.... من ژل شستشو هیدرودرم. میسلارواتر گارنیر گرفتم. ولی تونر چی بگیرم؟ و ابرسانم با ...

تونر من گارنیر ابی میزنم  ابرسانم سیمپل ابرسان مرطوب کننده شو‌میزنم   من‌پوستم چرب و دهیدراته (بی اب) و جوش داره 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
عزیزم یه سوال بپرسم مسخره نمیکنین🥲من تا حالا استفاده نکردم نمیدونم باید کیا بزنم و قبلش چ کارایی بک ...

نه عزیزدلم چه را مسخره کنم منم خودم نمیدونستم اولا🤍

عزیزم درستش اینه که دوبار در طول روز استفاده کنی قبل خواب و بعد خواب(صبح زودا) ولی قبل آرایش کردنم خیلی خوبه و اگه دوستت احساس خشکی کردی پوسته پوسته شده بود میتونی اون موقع هم بزنی

فقط حتما دوستت تمیز باش میخوای قبلش پوستتو با فیس براش یا میسلار واتر و اینا تمیز کن بعدش آبرسان و بزن و تا سه الی پنج دقیقا روی پوستت ماساژ بده تا قشنگ جذب پوستت بشه 

نه عزیزدلم چه را مسخره کنم منم خودم نمیدونستم اولا🤍 عزیزم درستش اینه که دوبار در طول روز استفاده ک ...

مرسی دورت بگردم🥰🥰🥰🥰