2777
2789

دختر من کلاس دوم ولی هنوز تو روان خوانی واملا مشکل داره ،برای روخوانی خیلی صدا میکشه وبدون فتحه وکسره  خیلی سخت میخونه ،املا ش هم که خیلی غلط داره غلط املایی بجز حروفی که چند شکلی هستن مثلا میخواد بنویسه می خواهید مینویسه می خواهی د ،یا بخواهند مینویسه به خواهند ،شما چه روش هایی برای یادگیریشون به کار بردین وجواب گرفتین؟ 

عزیزم ازش بخواین به شما املا بگه و شما بعضی کلمات که روشون ضعف داره رو غلط بنویسین بعد اون تصیح کنه بسیار زیاد موثره.تکرار و تمرین باید زیاد داشته باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من هرشب به پسرم دیکته میگم پسرمنم نقطه ها رو فراموش میکنه من هم غلط املایی ازش میگیرم بهش میگم یه خط از هر کلمه بنویس...الان کلاس سوم املاش خوبه ..و برای روانخوانی هم کتاب داستان خریدن خودش می‌خوانه روانخوانیش خوب شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ازش بخواین به شما املا بگه و شما بعضی کلمات که روشون ضعف داره رو غلط بنویسین بعد اون تصیح کنه ...

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم حتما انجام میدم ،لطفا اگه تمرینات دیگه ای هم بلد هستین بگین😊🌹 

دختر من تو مدرسه غیرانتفاعی درس میخونه بچه هایی که دقتشون کمه بهتر تو کلاسهای کم جمعیت باشن ،قبل از املا دوبار از روی درس میخونه بعد از روش می‌نویسه بعد بهش میگم که از رو نوشته هاش بخونه اگر جایی جا گذاشته بود یا غلط بود درستش کنه چندساعت بعد یا روز بعد دوباره از روی درس می‌نویسه بعدش از ش املا میگیرم بعد املا دوباره از روش میخونم تا غلطاش رو اصلاح کنه ،خلاصه چند بارم املا میگیرم البته الان بهتر شده اینقدر سخت نمی‌گیرم 

من هرشب به پسرم دیکته میگم پسرمنم نقطه ها رو فراموش میکنه من هم غلط املایی ازش میگیرم بهش میگم یه خط ...

برای نوشتن غلط املاهاش مقاومت میکنه ویا اینکه وقتی مینویسه فقط شکل اون کلمه رو رونویسی میکنه یا اصطلاحا نقاشی میکنه🥴 

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم حتما انجام میدم ،لطفا اگه تمرینات دیگه ای هم بلد هستین بگین😊🌹 

خواهش میکنم.فقط تو خوندن و نوشتن مشکل داره؟ریاضی چی؟

دختر من تو مدرسه غیرانتفاعی درس میخونه بچه هایی که دقتشون کمه بهتر تو کلاسهای کم جمعیت باشن ،قبل از ...

خیلی خوبه که انقدر همکاری میکنه دختر من همون تکالیف مدرسشم به سختی مینویسه البته وقتی بهش سخت میگیرم وتمرینشو زیاد میکنم واقعا نتیجه میده،ممنون از راهنماییتون  

خواهش میکنم.فقط تو خوندن و نوشتن مشکل داره؟ریاضی چی؟

ریاضی بعضی وقتها اعداد رو اشتباه میکنه ولی در کل ریاضیش بهتر از فارسیه مشکلش اینه که صورت سوال و خوب نمیتونه بخونه که بدونه چی ازش میخواد 

ریاضی بعضی وقتها اعداد رو اشتباه میکنه ولی در کل ریاضیش بهتر از فارسیه مشکلش اینه که صورت سوال و خوب ...

از هر درس چند کلمه رو یجا بنویسین و ازش بخواین اون کلمات رو تو اون درس پیدا کنه.نگران نباش با تکرار و تمرین درست میشه.استرس هم نباید داشته باشه تمرکزش رو از دست میده.تشویقش کن به وجد میاد