2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_3 چرا من الکی تعلیق شدم

153 بازدید | 15 پست

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج  

دیشب ی بنده خدایی تاپیک زده بود چجوری بچه میارید تو این وضعیت و فلان. همه حرف زدیم ولی من حرف سیاسی ای نزدم باکسی هم بحثم نشد نی نی یار شب تاپیکو ترکوند منم تعلیق کرد واقعا انصافه واسه چارتا حرف معمولی تعلیق بشم ب ناحق؟ 

اکانتم این بود @nzriellie

💚🤍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس کردم این دو تا نی نی یار منطقی تر و لطیف ترن🥲😂

خب عزیزم در جریان نیستن

ب نی نی یاری بگو ک اون ساعت تایم کاریش بوده

یا هم از طریق تماس با ما بگو.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سلام پستتون رو خصوصی براتون میفرستم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام پستتون رو خصوصی براتون میفرستم

سلام خسته نباشید عزیزم یه سوال اگه واقعاً دلیل خودمونو بیاریم که آقا توی این وضعیت چرا نمی‌خوایم بچه بیاریم چه دلیلی داره آخه تعلیق بشیم هر کسی خب نظرشو میده دیگه حالا یکی موافق اینه که هر شرایطی هم که بود ایشون تعداد بالا بچه بیاره خوب اوکی موفقم باشه ولی حالا که مثلاً ما با یکی دیگه نظرمون مخالفه یا فکرمون همسو هم جهت نیستش چرا باید برامون گزارش بزنن و تعلیق بشیم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

تعلیق شدی عزیزم؟؟؟ گزارش زدن برات دیگه حرفات به مزاقشون خوش نیومده 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
تعلیق شدی عزیزم؟؟؟ گزارش زدن برات دیگه حرفات به مزاقشون خوش نیومده 

اره دیگ اگ میگفتم ده تا بیارین مدالم میگرفتم🙂💔 درجواب کسی ک میگه بچه روزیشو با خودش میاره گفتم بچه های کار فلان باید تعلیق بشم

💚🤍❤️
سلام خسته نباشید عزیزم یه سوال اگه واقعاً دلیل خودمونو بیاریم که آقا توی این وضعیت چرا نمی‌خوایم بچه ...

ایشون پستشون سیاسی بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اره دیگ اگ میگفتم ده تا بیارین مدالم میگرفتم🙂💔 درجواب کسی ک میگه بچه روزیشو با خودش میاره گفتم بچه ...

فدای سرت مهم نیست اصلا 

همین که برگشتیو هستی کافیه✌️✌️ 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
ایشون پستشون سیاسی بوده

آآخه من دیدم یه عده وقتی توی همچین تاپیک‌هایی میان صحبت می‌کنن و اینا نظر میدن خب اوکی ما دوست داریم بچه بیاریم و روزیش فلان و بهمان و اینا خوب اوکی موفقم باشم بیارن ولی یه عده مثل من که میان نظر مخالف میدن میگن مثلاً ما دوست نداریم به خاطر شرایط اقتصادی و فلان بچه بیاریم چند نفری حمله می‌کنن و گزارش می‌زنن خوب من دیدم همچین چیزی رو و خیلی وقتام شده واقعاً یه سریا به خاطر این گزارش زدن‌های الکی تعلیق میشن خب چرا باید سایت اینجوری باشه حالا ماهایی که یه کوچولو قدیمی‌تریم خب یه وقتایی اعتراض می‌کنیم ولی خیلیا واقعاً اعتراضم نمی‌کنن و الانم دقت بکنید سایت واقعاً خیلی خلوت‌تر شده و عملاً یه سری تاپیک بی‌محتوا و بدون سر و ته زده میشه خب این به نظر من اصلاً به نفع سایت نیستش حالا نمی‌دونم اگر اعتراضی بشه اصلاً کلاً صدای بچه‌ها به جایی می‌رسه یا نه یا همینجوری یه عده گزارش می‌زنن و �عث میشن کاربری‌های مثلاً چندین سال تعلیق بشن از بین برن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آآخه من دیدم یه عده وقتی توی همچین تاپیک‌هایی میان صحبت می‌کنن و اینا نظر میدن خب اوکی ما دوست داریم ...

عزیزم ما بخاطر نظر شخصی کسی کاربریشو نمیبندیم

تنها در صورتی بسته میشه که بحث و توهین بشه و یا کلا تاپیک سیاسی شده باشه

اینجا تبادل نظر و کاربران میتونن در کمال احترام نظراتشون رو بیان کنن

قربونت بااین اکانت اصن حال نمیکنم با قبلی راحت تر بودم😅🤦🏻‍♀️

دو هفته دیگه باز میشه باید تلگرام 09191027600 پیام بدید

عزیزم ما بخاطر نظر شخصی کسی کاربریشو نمیبندیم  تنها در صورتی بسته میشه که بحث و توهین بشه و یا ...

مرسی گلم