2777
2789

من گاهی قبلش مزه دار میکنم بعد فریز میکنم خیلی راحت تره 

یبار مواد آماده میکنی  همه رو میخابونی و بسته بندی میکتی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان یانوش خوبی گلمکاربر یاسی رو با هم دنبال میکردیم گلم اگه منو یادت بیادشما برای بقایای سقط چیکار ...

سلام عزیزم تایپیک زدم من با دود عنبر نسارا دفع کردم 

البته قبلش قرص هم میخوردم ولی تایپیک زدم براش نحوه استفادش الان دقیق یادم نیست ولی عنبر نسارا عالی امر کرد همراش طناب هم میزدم

سلام عزیزم تایپیک زدم من با دود عنبر نسارا دفع کردم البته قبلش قرص هم میخوردم ولی تایپیک زدم براش نح ...

فداتم عزیزم

والله من تازه از سنو اومدم از بس ناامید شدم و ناراحتی شوهرم بیشتر داغونم میکنه

سه سانت بثایا از جفت دارم هنوز

دفع نشده

ببخشید که بهتون گفتم

درخواست دوستی ممنوع...

فداتم عزیزموالله من تازه از سنو اومدم از بس ناامید شدم و ناراحتی شوهرم بیشتر داغونم میکنهسه سانت بثا ...

میگذره این روزا 

انشالله ک ب راحتی ودل خوش بگذره

این روزا رو گذروندم مث کوه سخته ولی انشالله گذر زمان درمان دردت بشه

میگذره این روزا انشالله ک ب راحتی ودل خوش بگذرهاین روزا رو گذروندم مث کوه سخته ولی انشالله گذر زمان ...

ممنون عزیزم

خدا پناه زندگیت باشه...

من گریه میکنم که پیامتونو دیدم...

از خدا میخوام به حق دلم بهتون خیر و برکت بده

درخواست دوستی ممنوع...

ممنون عزیزمخدا پناه زندگیت باشه...من گریه میکنم که پیامتونو دیدم...از خدا میخوام به حق دلم بهتون خیر ...

انشالهه ک مشکلت حل میشه وخوش های زمانه این سختی ها رو کمرنگ کنه

ولی سخت نگیر سخت بگیری بیشتر سخت میگذره

سختی ها همیشه هستند فقط نوعشون فرق میکنه

دیدت رو عوض کن وبرا حرف بقیت ارزش قایل نشو حتی شوهرت

ذهنت رو کنترل کن ک کسی بهت نتونه اسیب روحی بزنه