2777
2789
عنوان

پریودی کوتاه و کم

291 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من 9 ماه اقدام هستم تو این مدت پریودم منظم هست ولی طول پریودیم کم تر شده 5 روزه شده ولی این ماه کلا 3 روز و مقدارش هم کم بود دلیلش چیه لانه گزینی هم نبود چون سر تایم پریودیم بوده و اینکه خون ریز بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم س دوره هست چنین مشکلی برام پیش اومده. پریودهام از هفت روز رسیده به سه روز اونم با حجم کم.! حتی واسه این موضوع تاپیک هم زدم کسی ریپلای نزد!

من دکتر زنان رفتم آزمایشات هورمونی، پاپ اسمیر و سونوی واژینال هم دادم مشکلی نداشتند. و دکتر گفت شاید به خاطر افزایش زن، استرس تغییر آب و هوا و هست. ولی قانع نشدم

وای تو رو خدا انقدر استرس این قضیه رو دارم 

نه نه اصلااااا

ببین دور از جونت. عمرا باشه. فقط آزمایش بده خیالت راحت شه همین. ممکنه چون استرس بچه رو داری اینجوری شده باشی. تا آرامش نداشته باشی و بی تفاوت نباشی باردار نمیشی

نه نه اصلااااا ببین دور از جونت. عمرا باشه. فقط آزمایش بده خیالت راحت شه همین. ممکنه چون استرس بچه ...

من پارسال ذخیره تخمدان دادم پایین بود سر همین الان استرس گرفتم

دقیقا منم س دوره هست چنین مشکلی برام پیش اومده. پریودهام از هفت روز رسیده به سه روز اونم با حج ...

من خون ریزی ها شدید بود ولی این دفعه خیلی معمولی بود سر همین استرس گرفتم

نه نه اصلااااا ببین دور از جونت. عمرا باشه. فقط آزمایش بده خیالت راحت شه همین. ممکنه چون استرس بچه ...

عزیزم من پارسال قرص ضد بارداری استفاده میکردم نمی دونم به خاطر اون بوده یا چیز دیگه ولی ذخیره ام 8 دهم بود 32 سالم بود الان دارم اوابوست مصرف میکنم ممکنه به خاطر اون باشه؟ پریودیم کم شده