2777
2789
عنوان

کیا بچه مدرسه ای دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 131 پست

بیخیال.....من اگ اینکارو کنم واقعا احساس پوچی افسردگی دارم

۴.۳۰ بیدار میشم تا خود شب ک بخوابم کارو فعالیت...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم رو راهی کردم رفت ولی کمی گرفته بود چون باباش ماموریت دو سه روزه ندیدتش،حالا قراره امروز صبح بیاد وقت رفتن گفت به بابا بگو بمونه خونه تا بیام ،الان خوابم میاد ولی منتظرم همسرم برسه بفرستمش مدرسه البته اگر خودش نره مدرسه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
نه من مثلا ۷ بیدار میشم تا صبحانه میدم و راهیش میکنم میشه ۸ رب کم بعد تا یکساعت ناهار و مثلا کار میک ...

منم خیلی دلم میخواد بخوابم ساعت6ونیم بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
نه من گیج خواب میشم خخ الانم گوشی بازی میکنم تا خوابم بگیره بخوابم غذاهم دارم از قبل

خوبه پس 😁منم غذا دارم از دیشب البته فقط خورشت مونده باید پاشم برنج بپزم خونه رو هم شبا تا مرتب نکنم خاب ب چشام نمیاد 😂

منم دوتا دختر دارم یه جوری بیدار میشم که کوچیکه بیدار نشه بهانه بگیره دخترم کلاس سومه کوچیکه ۳ونیم س ...

خداحفظشون کنه دخترمن کوچکه تازه ازشیرگرفتمش روعادتی قبلنا شیرمیخورد هنوز صب زود بیدارمیشه جلوترازهمه بیداره تاظهرآبجیش بیادخوابشم نمیبره همشم نق میزنه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

خوابم میاد اما به قدری خونه داغون و در حال انفجاره نمیتونم بخوابم 

مش به بچه ها فکر میکنم که میان میگن به بههه مامان چقدر خونه تمیزهههه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
پارسال وقتی بچه ها میرفتن مدرسه بدو بدو میرفتم باشگاه و خرید و دورهمی دوستان امسال باردار شدم ناشتا ...

آخ دقیقا منم

بدتر ازون اینکه سال دیگه باید با یه فسقلی سرو کله بزنیم🤣خوابم تمام

چــــــــــــی_بنویسم💜
خوبه پس 😁منم غذا دارم از دیشب البته فقط خورشت مونده باید پاشم برنج بپزم خونه رو هم شبا تا مرتب نکنم ...

😃🥰 اره منم مثل شمام تمیزی میکنم ولی دیگه صبح ها یکم ریزه کاری هست اوناهم جمع میکنم میخوابم

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین