golileila مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 214 عنوان کیا بچه مدرسه ای دارن | مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 131 پست چقدر خوبه بچه ها روبفرستی مدرسه شوهرم راهی کنی بره سرکار یه خونه خلوت سکوت وکور باز بری ادامه ی خوااااااآاااااب چی ازاین بهتر😂😂😂😂 1402/07/29 | 07:57 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyamohana عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 997 انشالله خدادامن تمام مادران منتظرروسبزکنه بچه های شمارم خدابراتون حفظ کنه ومنم باتوکل به خدانتیجه بگیرم
mahyamohana عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 997 دوستان خوشحال میشم اگه کسی تجربه ای داشت واسه منم بگه برام دعاکنید
golileila مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 214 دوستان خوشحال میشم اگه کسی تجربه ای داشت واسه منم بگه برام دعاکنید من شوهرم قبل هربارداریم گوشت کبک وکرفس کوهی خیلی میخورد همیشه هم چایی با نبات وزعفرون میخورد
تصویرزیبا عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 28 آموزش آنلاین تمامی دروس ابتدایی وریاضی ابتدایی آموزش انواع نمونه سوالات باروش های جدیدوفن بیان عالی باکیفیت بالاباقیمت بسیارمناسبتدریس درروبیکاوایتا
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 برای منم دعا کن باردار بشم الهی خدا بهت فرزند صالح و سالم بده🤲 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 آخ دقیقا منم بدتر ازون اینکه سال دیگه باید با یه فسقلی سرو کله بزنیم🤣خوابم تمام منم وقتی خیلی اذیت بودم میگفتم کاش زودتر بدنیا بیاد راحت بشماما حالا میگم کاش این زمان کششش بیاداصلاااا آمادگی بیخوابی ندارم🫥 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 مبارکه عزیزم انشاالله سالم بغلش کنی سخت نیست بارداریه سوم ممنونم عزیزممن بارداری چهارممه که یهویی شد!سقط هم داشتم.راستش از قبلیا خییییلیییی راحت ترهتقریبا ویار ندارم.برعکس قبلیااما دیابت بارداری اذیتم میکنه در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
چـــــــــی_بذارم عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2361 منم وقتی خیلی اذیت بودم میگفتم کاش زودتر بدنیا بیاد راحت بشم اما حالا میگم کاش این زمان کششش بیاد ... اتفاقا تو یه تاپیکی بود گفتم کاش دو سه سال همین تو بمونه🤣🤣🤣البته ۷ماه به بعد که انگار بچه تو حلق آدمه خسته میشیم چــــــــــــی_بنویسم💜
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 اتفاقا تو یه تاپیکی بود گفتم کاش دو سه سال همین تو بمونه🤣🤣🤣 البته ۷ماه به بعد که انگار بچه تو حل ... 😂😂😂من به همه میگم دعا کنید آروم باشه این یکیآخه دو تا دخترم به شدتتتت بیخواب و ناآروم و کولیکی و گریه رو و .... بودن🥴 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
چـــــــــی_بذارم عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2361 😂😂😂 من به همه میگم دعا کنید آروم باشه این یکی آخه دو تا دخترم به شدتتتت بیخواب و ناآروم و کولیک ... انشالله آرومه. تعیین جنسیت رفتی؟ چــــــــــــی_بنویسم💜
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 انشالله آرومه. تعیین جنسیت رفتی؟ ممنونم گلم.نه یهویی باردار شدمکاملا سوپرایز! در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️