2777
2789
عنوان

خانما میشه یه مشورت بدین

122 بازدید | 4 پست

من میخوام یه جارو برفی بخرم منتها نمیدونم چی بگیرم که بابت پولی که میدم واسم کارایی داشته باشه

خودم نظرم روی بوش سری هشت هست با پاناسونیک ساخت مالزی

کسی تا این دوتا جارو داره داره راهنمایی کنه

ممنون میشم نظر بدین🤩🥰

لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه

پاناسونیک عالیه مامانم داره بوش هم خودم دارم سری چند رو نمیدونم .ولی پاناسونیک مامانم با اینکه بازار مشترکه و خیلی قبل من خریدهمکشش از برای من بهتره .مالزیا چند شده الان؟

پاناسونیک عالیه مامانم داره بوش هم خودم دارم سری چند رو نمیدونم .ولی پاناسونیک مامانم با اینکه بازار ...

والا هر جا میریم یه قبمت میدن یکی میگه نه و خورده یکی میگه هفت و خورده

شما جارو تو کی خریدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هر جا میریم یه قبمت میدن یکی میگه نه و خورده یکی میگه هفت و خورده شما جارو تو کی خریدی؟

فکر کنم سه یا چهار ساله.ولی برا دخترم شاید پاناسونیک بگیرم .اصلش خیلی گرونه منم شاید مالزی بگیرم

فکر کنم سه یا چهار ساله.ولی برا دخترم شاید پاناسونیک بگیرم .اصلش خیلی گرونه منم شاید مالزی بگیرم

آره همین بوش سری هشت هم ده دوازده تومنه