2777
2789

میخوام از همسرم جدا بشم یه سری از دلایل رو تو تاپیک قبلیم گفتم، یه ساک لباس جمع کردم و میخوام برم شوهرم نمیدونه چون موقع دعوا میخواد بندازتم بیرون و هرچی از دهنش میاد میگه ولی آروم میشه وقتی میخوام برم نمیذاره هی فرصت میخواد منم خیلی بهش فرصت دادم هردفعه یک چرخه اشتباه و تکراری همش همون رفتاراشو میکنه و قول الکی میده ،دیگه خسته شدم و منطقم میگه بزن از خونه بیرون تو باید قوی باشی خودتو نجات بدی تا چندسال بعد پشیمون نشدی ،خلاصه میخوام از خونه دربیام و برم خونه مادرمینا ولی یه مشکلی هست شوهرم همیشه خونس، میخوام وقتی میرم بفهمه من رفتم کلا ،قبلش بفهمه جدایی سخته برای خودمم 

شما چطوری در اومدین از خونتون راهنماییم کنید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان و نگاه نکن که نمیذاره بری. به محض اینکه بری الزام به تمکین برات میزنه هزار دردسر. لطفا اگر قصدت جدی برای طلاق هست اول با یه وکیل صحبت کن بعد برو. بعد بیگدار به آب نزنی سالها بمونی خونه پدرت و چون هنوز مهر طلاق نداری هیچ کاری نتونی کنی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
الان و نگاه نکن که نمیذاره بری. به محض اینکه بری الزام به تمکین برات میزنه هزار دردسر. لطفا اگر قصدت ...

اون تا اینجایی که فهمیدم و شناختمش  طرفدار طلاق توافقی که من مهرمو ببخشم و طلاق بگیریم،ولی آدمیزاد دیگه منم میترسم لج کنه تمکین بزنه و اذیت کنه ،ولی خب منم میدونم رگ خوابشو نه طلاهامو برمی‌داریم نه چیزی هرچی خانوادم گرفتن و میگرم ازش

اون تا اینجایی که فهمیدم و شناختمش  طرفدار طلاق توافقی که من مهرمو ببخشم و طلاق بگیریم،ول ...

هرچی که داری قبل از ترک خونه همراه خودت ببر. اونایی که مال خودته. وگرنه پات برسه بیرون دیگه رنگ هیچی و نمیبینی و برای گرفتن هر چیزی هزاران دادخواست باید بدی تا قاضی حکم بده. ضمنان اول به درست شدن زندگیت فکر کن تا طلاق

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
خب چیکار کنم بمونه بلاتکلیف نزدیک یکساله که میخوام برم نمیتونیم باهم زندگی کنیم یکی بابد این دندون خ ...

تو خونه بمون مهریتم بزار اجرا از این طریق بهش فشار میاد

بعدم اگه میخای توافقی جداشی یه چیزی ازش بگیر

خب چیکار کنم بمونه بلاتکلیف نزدیک یکساله که میخوام برم نمیتونیم باهم زندگی کنیم یکی بابد این دندون خ ...

طلاق خوب نیست خیلی سختتره از اون چیزی که فک میکنی 

اول ببین میشه زندگیتو درست کنسی یا نه بعد اقدام کن

نمی‌خوام با دعوا برم چون یکبار موقع دعوا رفتم با آثار کتکاشم شکایت کردم ازش ثبت کردم ولی اومد دنبالم عذرخواهی منم کوتاه اومدم بعد فهمید که شایت کردم بهش برخورد ،الانم کتک زدنی جایی میزنن که مشخص نباشه ،میخوام بدون دعوا دربیام چون تصمیمم رفتنه  طلاق بدون دردسر و توافقی میخوان فقط یرسعتر از دستش راحت بشم 

طلاق خوب نیست خیلی سختتره از اون چیزی که فک میکنی  اول ببین میشه زندگیتو درست کنسی یا نه بعد ا ...

میدونم نمیشه سه ساله از نامزدیمون فقط به رابطمون فرصت دادم و نشد و نمیشه .نمیخوام فردا روز یه بچه قربانی بشه 

تو خونه بمون مهریتم بزار اجرا از این طریق بهش فشار میاد بعدم اگه میخای توافقی جداشی یه چیزی ازش بگی ...

نه اینطوری که بدتر پدرمو درمیارن خودشو خانوادش ،بخوره تو سرشون  جونم آزاد فقط  نمیخوام نه پولشونو نه خودشونو

هرچی که داری قبل از ترک خونه همراه خودت ببر. اونایی که مال خودته. وگرنه پات برسه بیرون دیگه رنگ هیچی ...

طلا داشتم از خودم که فروخت فقط میمونه مدارکم و یه چندتا لباس که برداشتم و جهیزیم که طبق سیاهه میگیرم همه چیمو ازش 

عکس مکسای عروسی اینام کهموقع دادگاه میگم باید تحویل بده