2777
2789
عنوان

دوستانی که جدا شدن لطفاً راهنمایی کنید 🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا داشتم از خودم که فروخت فقط میمونه مدارکم و یه چندتا لباس که برداشتم و جهیزیم که طبق سیاهه میگیرم ...

میشکنن .وقتی خونه نیست هربار خونه مامانت رفتنی چندتاشو ببر .

خدا به داد دلم برس
میشکنن .وقتی خونه نیست هربار خونه مامانت رفتنی چندتاشو ببر .

غلط کرده قبل از رفتن عکس و فیلم میگیرم هرچی که دارم و خراب کرده باید بگیره پس بده ،

بعدشم نمیشه همینجوری تیکه تیکه تونستم باخودم چند دست لباس ببرم که موقع رفتن ساک کوچیک دستم باشه ،بعدش این همش خونس ور دلم یه چیزیم کم بشه میفهمه بی پدر مادر

من ۱۹ماه پیش با دعوا اومدم زنگ زدم ۱۱۰ صورت جلسه کرد و به خاطر همین هم تمکینش رد شد 

خوش به حالت ،ولی خب من که میخوام توافقی جدا بشم نهایت اگر لجبازی کرد مهرمو میزارم اجرا و عدم تمکین زد نمیرم نفقه مفقه بخوره تو سرش من نمیخوام چیزی ازش فقط وسایلی که پدر مادرم گرفتن میبرم ،با اینکه کلی از جهیزیه ام رو فروخت به بهونه تغییر که خوشش نمیاد چیزای که میخواست خرید 😭😭کثااافت باور کن از قصد اینطوری کرد که من رفتنی شدم داستان درست کنه

خوش به حالت ،ولی خب من که میخوام توافقی جدا بشم نهایت اگر لجبازی کرد مهرمو میزارم اجرا و عدم تمکین ز ...

می فهممت چون خودم ۸سال با همچین عوضی ای زندگی کردم و روزهای شیرین عمرمو به تلخی گذروندم 

خدا به داد دلم برس
منم همینکه چرخ خیاطیامو گرفتم اروم شدم بقیه وسایلا به مرور زمان استفاده شدن و کهنه . ولی چرخام تموم ...

اتفاقا منم خیاطی میکنم ولی وسایلام تو خونه نیست تو مغازس منم نگران اونام🥺 ولی اگر نیاد قفل اضافه نزنه به کرکره اونارو زودتر باخودم میبرم خونه مامانمینا