2777
2789
عنوان

بچم تو ماشین دهن سرویس میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 81 پست
میفهمم. منم تو همین سن رفتم سفر برگشتم از شیر گرفتمش چون داغونم کرد. سعی کن حواسش رو پرت کنی‌. اسبا ...

همه کار میکنم با همه چی در حد یه دیقه سرگرم میشه بعدش تکراری میشه دیگه نگاش نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه های بقیه رو تو ماشین میدیدم فکر میکردم فقط بچه من اینطوریه مثل اینکه تنها نیستم  

نه من قبلا کارگاه مادر و کودک میذاشتم .خیلی از مادرا این شکایت رو‌داشتند.حق هم داره بچه درکی از ماشین و‌ قوانینش نداره محیط بسته کلافش میکنه اما چیزی که هست باید با نزدیک شدن به دوسالگی قانون رو براش اعمال کنید .صندلی ماشین کودک.جیغ زد باید بشینه گریه کرد باید بشینه.بهش نشون بدید توی فیلم و عکس که جای بچه کجاست خیلییی زود عادت میکنه.تاب اوری رو در خودتون تقویت کنید

درخواست دوستی نمیپذیرم

دختر من کوچیک بود یعنی پامونو میزاشتیم ماشین این یکسر جیغغغغغغغغغ گریه نفسش دیگه درنمیومد به کله من بالا می‌رفت هرچی دم دستش بود میکند خودشو میخواست از فرمون آویزون کنه دیوانه میشدم شوهرم هی می‌گفت بریم مسافرت میگفتم تو اینو بگیر تو کل مسیر نگه دار من باهات تااون سر دنیا میام ولی اگه قرار باشه به عهده من باشه ک این سفر از دماغم دربیاد تو خونم میشینم تکون نمی‌خورم الان دیگه خوب شده سه سالشه البته از خیلی وقته دیگه اونطوری نیست 

خخخ همه همینن

خب عقلشون ناقصه 😂

بزرگ بشن درست میشن

پسر من سه و نیم سالشه تا دو سالگیش بغل باباش رانندگی میکرد بعدش سایزش بزرگ شد دیگه جا نشد

اصلانم رو صندلی ماشین ننشسا

الانم که الانه جلو سر پا وایمیسه والا 

کاریشم نمیشه کرد چون تا ۷ سالگی ایشون آقای منزلن