19 ماهشه. میشینیم تو ماشین بی قرار میشه با همه چی کار داره همه دکمه هارو میزنه نق میزنه بره بغل باباش. یعنی دیوونه میشم وقتی میخایم بریم جایی. دلیلش چیه کی بچه اش اینطوریه یعنی امیدی هست این اخلاق گندشو بذاره کنار 😫😫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلومه که به راحتی قبول نمیکنه اما من تجربه ی پسرم روداشتم.گریهکرد بزن کنار بروکنارش بغلش کن حسش رودرک کن و با خوراکی و اسباب بازی حواسش رو پرت کن تا عادت کنه .اگه براتون مقدوره مانیتور برای صندلی جلویی نصب کنید یا موبایلتونو با هولدر بزنید جلوی صندلیش یه تایم کوتاه کلیپ کودک ببینه
اول که سوار ماشین میشم انقدر شیک و تر تمیزم ارایشم تمیز موهام تمیز لباسام اتو شده بعد از نیم ساعت از بس ازم بالا میره و موهامو میکشه و صورتمو تفی میکنه شبیه کارتن خوابها میشم موها ژولیده ریمل زیر چشمم میریزه رژم پخش میشهتوکل صورتم