2777
2789
عنوان

بچم تو ماشین دهن سرویس میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم همکاری کنه 

معلومه که به راحتی قبول نمیکنه اما من تجربه ی پسرم رو‌داشتم.گریه‌کرد بزن کنار برو‌کنارش بغلش کن حسش رو‌درک کن و با خوراکی و اسباب بازی حواسش رو پرت کن تا عادت کنه .اگه براتون مقدوره مانیتور برای صندلی جلویی نصب کنید یا موبایلتونو با هولدر بزنید جلوی صندلیش یه تایم کوتاه کلیپ کودک ببینه

درخواست دوستی نمیپذیرم
ووروجک😂❤

اول که سوار ماشین میشم انقدر شیک و تر تمیزم ارایشم تمیز موهام تمیز لباسام اتو شده بعد از نیم ساعت از بس ازم بالا میره و موهامو میکشه و صورتمو تفی میکنه شبیه کارتن خوابها میشم موها ژولیده ریمل زیر چشمم میریزه رژم پخش میشه‌تو‌کل صورتم 

درخواست دوستی نمیپذیرم
دختر من کوچیک بود یعنی پامونو میزاشتیم ماشین این یکسر جیغغغغغغغغغ گریه نفسش دیگه درنمیومد به کله من ...

شوهر منم خیلی میگفت بریم مسافرت الان دیگه خودش کم میاره تو ماشین دیگه نمیگه 

واااای یعنی تا 7 سالگی هنوز اونجوریه 😫

نترس 

نه دیگه اذیت نمیکنن،فقط کنجکاو هستن که مثلا آهنگ عوض کنن،بدونن دکمه تنظیم آینه،راهنما،شیشه پاک کن و..... کدومه.

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چرا بچه ها انقد بد شدن دخترم 23ماهشه بد ماشین ک هست وابسته هست شبا برا خواب اذیت میکنه نمیدونم لوسش ...

شیر خودتو میخوره؟

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم